Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*
Ga terug naar het zoekformulier

MusicalWorkshop 18 t/m 22 Februari 2008

Type cursus/workshop
Vervaldatum 0-0-0000
Docent Kwadrant Theater Opleidingen
Prijs € 300.00 per gehele workshop
Disciplines Acteren, Dans, Presenteren, Zang (klassiek, Zang (lichte- / popmuziek)
Niveaus Gevorderd, Professioneel
Lokatie Zoetermeer

 

Inhoud

Wil je kwaliteiten op zang-, dans- en spelgebied verbeteren? Sta je onzeker op het podium? Heb je weinig zelfvertrouwen tijdens audities? Wil je naast ensemblerollen doorgroeien naar grotere rollen? Dan kun je nu een week intensieve musicaltraining volgen in Zoetermeer, volgens unieke lesmethodes.

Tijdens deze musicalweek krijg je les van drie ervaren docenten. De lessen zijn met name gericht op het verbeteren van je zang en je acteerprestaties. Je leert musicalnummers beter te interpreteren en krijgt de theoretische en praktische hulpmiddelen om zang- en acteertechnisch je doelen te bereiken. De lessen worden gegeven volgens het Acteerschema en de Complete Vocal Technique. Beide systemen stellen je in staat om de uitvoering van een lied te geven, zoals jij die wilt. Uniek aan deze musicalweek is dat de docenten als enigen in Nederland zowel het Acteerschema als Complete Vocal Technique beheersen. Dat betekent dat ze als geen ander de combinatie van zingen en acteren aan kunnen leren.

Opbouw van de lessen

De lessen bestaan uit een theoretisch deel, praktische oefeningen en individueel werken aan repertoire. Aan bod komen onder meer de vijf elementen van het Acteerschema, de interpretatie van musicalsongs, de basisprincipes van zingen volgens CVT, de stemfuncties volgens CVT, stemeffecten, conditietraining voor dans, choreografie en beweging. De theorie en praktische oefeningen worden in gezamenlijke lessen gevolgd, waarna er met iedere cursist individueel gewerkt wordt aan het gekozen repertoire. Gezamenlijk wordt er een choreografie ingestudeerd. Er wordt gewerkt met groepen van maximaal 15 personen, zodat iedere cursist genoeg individuele aandacht krijgt om zich te ontplooien. De resultaten van de week worden gepresenteerd op een eindpresentatie op vrijdagavond 22 februari in het Kwadrant Theater. Deze presentatie is vrij toegankelijk.

Wanneer

De Musicalweek vindt plaats van maandag 18 t/m vrijdag 22 Februari 2008. De lessen zijn iedere dag van 10.00 tot 17.00 uur.

Waar

De lessen vinden plaats in Zoetermeer, in het repetitiegebouw Akeleituin. De afsluitende presentatie en repetities hiervoor vinden plaats in het Kwadrant Theater. Voor meer informatie over hotels in Zoetermeer en omgeving zie www.zoetermeerhotels.com.

Meer informatie over de docenten en leerwijze is te vinden op www.kwadranttheateropleidingen.nl

Kosten

De kosten voor de Musicalweek bedragen 300,- inclusief BTW. Lunch en eventuele overnachtingen dienen cursisten zelf te bekostigen.

Contactgegevens

Opgave en meer informatie

e-mail naar kevin@greg-baud.nl Je kunt dit adres ook gebruiken voor het aanvragen van meer informatie.