Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*
Ga terug naar het zoekformulier

Praktijk voor klankontwikkeling

Type privé-/ groepsles
Vervaldatum 0-0-0000
Docent Marzieh Reyhani
Prijs € 80.00 per les, incl. BTW
Disciplines Zang (klassiek, Zang (lichte- / popmuziek)
Niveaus Beginnend, Gevorderd, Professioneel, Semi-gevorderd
Lokatie Almere

 

Inhoud

PRAKTIJK VOOR KLANKONTWIKKELING volgens de DE LICHTENBERGER® METHODE

Een revolutionaire methode waarbij we leren ons tijdens het zingen te laten leiden door onze zintuigen, in plaats van door ons oordeel, onze wil of onze emoties. Door het vergroten van motorische rust en sensorische waakzaamheid wordt het zingen aanzienlijk vergemakkelijkt en klinkt onze spreek- en zangstem voller en rijker...

De Lichtenberger® Methode gaat uit van de balans die kan ontstaan tussen het denken enerzijds en de intuitie en zintuigen anderzijds. Als deze in harmonie met elkaar verkeren en het denken en de wil niet meer domineren kunnen intuitie en zintuigen een gelijkwaardige rol gaan spelen bij ons functioneren. Door het aanspreken van de waarneming, wordt een zelfregulerend systeem aangesproken dat onafhankelijk van het willen functioneert. Dit proces wordt in de methode zelforganisatie of synergie genoemd.
Met dit inzicht worden opzienbarende resultaten geboekt bij zangers, instrumentalisten, acteurs en sprekers, omdat op deze wijze een andere manier van horen mogelijk wordt. Vanuit dit nieuwe horen gaat de stem vrijer en beter functioneren en zal de klank oneindig kunnen groeien.

Maar de Lichtenberger Methode heeft niet alleen invloed op de stem en het instrument. Zij zal, omdat aandacht nu de plaats van de wil inneemt, doorwerken in vele facetten van uw leven. Dit zult u vanaf de eerste les zelf gaan ervaren.KLANKATELIER is in 2006 opgericht door Marzieh Reyhani, zangeres en zangpedagoge; zij is in 1999 afgestudeerd aan het Amsterdams Conservatorium en rondde in augustus j.l. de opleiding in de Lichtenberger® Methode aan het Lichtenberger® Institut fur Angewandte Stimmphysiologie in Duitsland af.
Sinds 2003 geeft Marzieh priveles volgens de Lichtenberger® Methode en in 2006 is zij begonnen met het geven van workshops en trainingen in deze methode aan koren, particulieren en bedrijven.
Als zangeres treedt Marzieh op in de Nederlandse theaters met haar Braziliaanse formatie Dirindi. In 2004 kwam de debuut CD van Dirindi “Cantar do Jobim” uit en in september 2007 kwam hun tweede album “Esse Samba” uit Daarnaast stond Marzieh in 2007/2008 aan de zijde van theatermaker Frank Groothof op de planken tijdens familievoorstellingen van de jazzopera “Porgy & Bess” in het hele land (www.frankgroothof.nl).

Contactgegevens

www.klankatelier.nl
info@klankatelier.nl
06 234 236 32