Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*
Ga terug naar het zoekformulier

Zangles

Type privé-/ groepsles
Vervaldatum 28-2-2020
Docent Marijke Nuchelmans
Prijs 50,00/40.00 per les ex BTW
Disciplines Zang (lichte- / popmuziek)
Niveaus Gevorderd, Professioneel, Semi-gevorderd
Lokatie Utrecht

 

Inhoud

Docentbiografie Marijke Nuchelmans:

Marijke Nuchelmans geeft zanglessen lichte muziek, dus pop, rock, soul, jazz, R'nB en musical. De lessen vinden plaats in de studio bij haar thuis in Utrecht (Orionstraat). Als zangdocente legt Marijke de nadruk op het inspireren en coachen van haar leerlingen. De zanglessen bestaan uit zangoefeningen (o.a. uit EVTS, CVT en Universal voice System) en repertoireopbouw waarbij zij veel aandacht besteedt aan het 'eigen maken' van de nummers. De lessen worden aangepast aan de wensen en het niveau van de leerling.
De prive-lessen kosten 50 euro per les van 45 minuten ex BTW.

Van 2000 tot 2002 volgde Marijke de opleiding Docent muziek aan het Conservatorium te Utrecht en van 2002 tot 2006 studeerde zij zang lichte muziek op hetzelfde Conservatorium. Op 1 juni 2006 studeerde ze hier af. Ze geeft sinds 2003 zangles, zowel thuis als voor instellingen als het U.C.K. en De hogeschool voor de kunsten Utrecht.
Naast het lesgeven is Marijke o.a. actief als singer/songwriter van de band Reddish. Voor meer informatie kijk op: www.marijkenu.nl of mail naar: info@marijkenu.nl
Zangles

Contactgegevens

www.marijkenu.nl
info@marijkenu.nl
tel: +316-16878242