Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*
Ga terug naar het zoekformulier

Workshop Acteerschema & CVT voor musical

Type cursus/workshop
Vervaldatum 0-0-0000
Docent Divers
Prijs
Disciplines Acteren, Dans, Presenteren, Zang (lichte- / popmuziek)
Niveaus Gevorderd, Professioneel
Lokatie Zoetermeer

 

Inhoud

Wil je kwaliteiten op zang-, dans- en spelgebied verbeteren? Sta je onzeker op het podium? Heb je weinig zelfvertrouwen tijdens audities? Wil je naast ensemblerollen doorgroeien naar grotere rollen? Dan kun je nu een week intensieve musicaltraining volgen in Zoetermeer, volgens unieke lesmethodes.

Tijdens deze musicalweek krijg je les van drie ervaren docenten. De lessen zijn met name gericht op het verbeteren van je zang en je acteerprestaties. Je leert musicalnummers beter te interpreteren en krijgt de theoretische en praktische hulpmiddelen om zang- en acteertechnisch je doelen te bereiken. De lessen worden gegeven volgens het Acteerschema en de Complete Vocal Technique. Beide systemen stellen je in staat om de uitvoering van een lied te geven, zoals jij die wilt. Uniek aan deze musicalweek is dat de docenten als enigen in Nederland zowel het Acteerschema als Complete Vocal Technique beheersen. Dat betekent dat ze als geen ander de combinatie van zingen en acteren aan kunnen leren.

Complete Vocal Technique
CVT is een zangtechniek ontwikkeld door de Deense zangpedagoge Catherine Sadolin. Zij heeft een systeem voor het gebruik van de stem ontdekt dat tot voor kort onbekend was. Ze heeft gedurende 20 jaar intensief onderzoek verzameld en ontwikkelde technieken voor alle zangstijlen. Pop, rock, blues, jazz, musical, opera etc.
Resultaten worden snel bereikt omdat de technieken erg concreet zijn en meteen werken. Het gaat in tegen oude mythen - het is mogelijk om ALLE geluiden te produceren op een gezonde manier. Meer informatie over CVT vind je hier.

Het Acteerschema
Het Acteerschema is een nieuwe beschrijving van de techniek van het acteren, ontwikkeld door Sebastiaan Smits. Het Acteerschema is geschikt voor het werken met jongeren, amateurs, studenten en professionals en behandelt alle acteerstijlen. Alle vormen van acteren zijn te beschrijven in vijf basiselementen. Deze vijf elementen zijn altijd aanwezig wanneer er geacteerd wordt. Is een van de elementen uit balans, dan raken ook de anderen verstoord. Het Acteerschema leert de balans tussen de elementen te herkennen en te herstellen, waarmee de gekozen emotie beter weergegeven kan worden.

Meer informatie over de lesdagen, de kosten, de docenten, etc. vind je op www.greg-baud.nl/cursussen.htm Voor meer informatie kun je e-mailen naar baud@greg-baud.nl

Contactgegevens

baud@greg-baud.nl