Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Tristan en Danique winnen finale Op zoek naar... Danny en Sandy
Tristan en Danique hebben de finale van het AVROTROS-programma Op zoek naar... gewonnen. Zij zijn verkozen tot Danny en Sandy. Na Nandi (Op zoek naar Maria), Brigitte Heitzer (Op zoek naar Evita), Freek Bartels (Op zoek naar Joseph), Noortje Herlaar (Op zoek naar Mary Poppins) en Tommie Christiaan (Op zoek naar Zorro) winnen ook deze winnaars de felbegeerde hoofdrollen in een musical. Dit jaar ging het om de musical Grease. De finaleshow was live te zien op NPO 1 en werd gepresenteerd door Frits Sissing. 

Tristan en Danique stonden samen met Dominique, Magtel, Paul en Victor in de finale. In een spannende laatste liveshow namen de finalisten het tegen elkaar op met verschillende groepsoptredens en individuele nummers. De uiteindelijke beslissing lag volledig in handen van het Nederlandse publiek, de kijker. Tristan en Danique kregen in de finale de meeste stemmen. 

Zeven liveshows, 16 kandidaten, twee winnaars
Het publiek heeft zeven weken lang iedere vrijdagavond de spannende strijd tussen en de spetterende optredens van de kandidaten kunnen volgen. Alle 16 kandidaten namen uiteenlopende ervaring uit het musicalvak met zich mee. In iedere liveshow gooiden de kandidaten alles in de strijd om het publiek en de jury - bestaande uit Jim Bakkum, Maurice Wijnen en Marlijn Weerdenburg -  te overtuigen. Iedere week werd de jury bijgestaan door een wisselend gastjurylid uit de musicalwereld zoals o.a. Juvat Westendorp, William Spaaij, Edwin Jonker, Vajèn van den Bosch, Bettina Holwerda, Jamai en musicalvedette Pia Douwes. Het was uiteindelijk aan de Nederlandse kijker om te stemmen en te bepalen wie er door gingen en wie er in de 'sing off' kwamen en uiteindelijk de show moesten verlaten. 

Iedere liveshow kon de kijker genieten van spetterende groepsoptredens, individuele nummers of indrukwekkende duetten. De kandidaten lieten hun veelzijdigheid zien met zowel popklassiekers als bekende musicalhits. Alle optredens waren onder begeleiding van percussionist en dirigent Mike Schäperclaus en zijn 16-koppige liveband. 

Op zoek naar... wordt geproduceerd door Warner Bros. ITVP Nederland B.V. Het programma is gebaseerd op een format bedacht door de BBC en de Really Useful Group Ltd. en gedistribueerd door BBC Studios.

 
Terug...