Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Beleef het Amsterdamse Winterparadijs t/m 1 januari
Foto's: Ilona van der Lans
Het Amsterdams Winterparadijs is weer terug! RAI Amsterdam is sinds gisteren weer omgetoverd tot een waar sneeuwparadijs met entertainment van jong tot oud. Zowel overdag als 's avonds kan er genoten worden van de ultieme winterbeleving met dit jaar ook een aantal nieuwe winteractiviteiten en Het Grote IJstheater. Dit theater is nieuw bij Het Amsterdamse Winterparadijs. Hier maken o.a. illusionisten Hans Klok en Victor Mids hun opwachten met een spectaculaire show. Ook zal Dierenpraat Live met Britt Dekker & Floris Göbel te zien zijn. Verder zullen Bing, Juf Roos en Monique Smit's kidspop de kinderen meenemen op avontuur.

Geniet verder op de binnen en buitenschaatsbaan, in het reuzenrad, de zweefmolen, karaokebar, de silentdisco, het magische theater, de winterbioscoop of op de curlingbaan. En geniet tussendoor van een hapje en een drankje bij één van de vele bars geheel in Winterse sferen.

Beleef het Amsterdamse Winterparadijs t/m 1 januari. Kijk voor tickets en het complete programma op: http://www.hetamsterdamsewinterparadijs.nl
De kaarten voor de theatershows koopt men apart bij de entreetickets.
 
Terug...