Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Juryleden en kandidaten van nieuwe reeks Op zoek naar...bekend
Wie van de 16 jonge talenten worden de nieuwe Danny en Sandy?







In de zesde editie van het programma Op zoek naar... leidt de zoektocht voor het eerst in de geschiedenis niet naar één maar naar twee musicalhoofdrolspelers. In zeven vrijdagavondshows, gepresenteerd door Frits Sissing, strijden maar liefst 16 talentvolle kandidaten om de felbegeerde hoofdrollen van Danny én Sandy uit Grease. De kandidaten zijn vanaf vrijdag 23 december wekelijks om 20.25 uur te bewonderen op NPO 1. 



Foto groep kandidaten en Frits (v.l.n.r. op de foto). Lya Luca (lichtblauw), Dominique de Bont (paars), Victor Lammertijn (groen), Paul Morris (geel), Wendela van Sprundel (rood), Davy Reedijk (oranje), Magtel de Laat (oranje), Melissa Peters (roze), Dylan Meischke (roze), Aimée de Pater (donkerblauw), Imahni Tsolakis (groen), Jarno Korf (kobaltblauw), Danique Graanoogst (geel), Shay Lachman (donkerblauw), Tristan van der Lingen (rood) en Jeffrey Zwaan (paars)

Quote Frits:"Deze 16 kandidaten zijn stuk voor stuk jonge talenten met een passie voor zang, dans en acteren. In Op zoek naar... geven we ze een podium om hun talent nog meer te ontwikkelen en tegelijkertijd verrijken we de cultuursector met nieuw talent. Ik heb er ontzettend veel zin in om heel Nederland te laten zien wat deze Danny's en Sandy's in hun mars hebben."

De jury
In de nieuwe reeks van Op zoek naar... staan de kandidaten tegenover een vierkoppige jury die bestaat uit: presentatrice en musicalster Marlijn Weerdenburg, zanger en voormalige Danny-speler Jim Bakkum, theatermaker en musicalkenner Maurice Wijnen én een wekelijks afwisselend gastjurylid. De eerste liveshow wordt de jury bijgestaan door niemand minder dan Jamai Loman. Dit seizoen geeft de jury nog steeds het commentaar en adviseert de kijkers thuis, maar het publiek mag stemmen op hun favoriet en bepaalt dus volledig welke Danny en Sandy er af vallen. De kandidaten met de minste stemmen krijgen een herkansing in de sing-off. Een nieuw element dit seizoen, anders dan voorgaande jaren, is dat de kijker thuis door middel van een extra stemronde één kandidaat kan redden in de liveshow.



Wie treedt er in de voetsporen van Brigitte Heitzer (Op zoek naar Evita), Freek Bartels (Op zoek naar Joseph), Noortje Herlaar (Op zoek naar Mary Poppins), Tommie Christiaan (Op zoek naar Zorro) en Nandi van Beurden (Op zoek naar Maria)?

Op zoek naar...wordt geproduceerd door Warner Bros. ITVP Nederland B.V. Het programma is gebaseerd op een format bedacht door de BBC en de Really Useful Group Ltd. en gedistribueerd door BBC Studios.

Op zoek naar..., vanaf 23 december om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO 1
Terug...