Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

 Première The Prom; Waanzinnige voorstelling met mooie boodschap
Vanaf het begin tot het einde een feestje, maar de serieuze momenten ontbreken zeker niet.

Vier uitgedoofde Broadway-sterren doen alles om weer te gaan stralen en krijgen lucht van een provinciaal relletje. Emma wil maar één ding: met haar vriendin en liefde Alyssa naar de Prom, het feestelijke eindejaarsbal van haar school. Maar dat ligt moeilijk in haar conservatieve woonplaats. De ouderraad blaast het hele feest af. De ijdele artiesten grijpen hun kans om zelf weer in de spotlights te staan en trekken ten strijde. Maar wat begint als een slim zakelijk project om hun eigen imago op te poetsen, mondt uit in een emotionele reis met maar één einddoel: jezelf kunnen en mogen zijn!

Dit verhaal wordt op geweldige wijze verteld door de cast, waarbij er zeker een paar uitblinkers zijn!
De veelal jonge cast, zat vol energie en spatte werkelijk van het toneel. Écht een feestje om naar te kijken.

Mijn favoriet was toch wel Dennis Willikens, die als hetero man een homoseksuele man moet spelen, en de rol neerzet alsof hij hem al jaren speelt. Zijn van nature humoristische manier van spelen, zorgt voor de nodige lachmomenten in de zaal. En die zijn er best veel, want steeds als je het niet verwacht wordt er met een dikke knipoog verwezen naar een andere voorstelling. Je moet wel bekend zijn met deze musicals, anders snap je deze humor niet ;-)

The Prom is t/m maart 2023 te zien in de NL theaters. Voor meer info bezoek je www.degraafencornelissen.nl/voorstelling/the-prom

Wat mij betreft een must see, so don't miss it!
 
Terug...