Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Richard Groenendijk presenteert nieuwe SBS6-spelshow Think Inside The BoxAan de hand van cryptische aanwijzingen raden wie of wat er in een gigantische LED-box staat, waar die box zich bevindt of welk liedje erin speelt. Dat lijkt niet zo heel moeilijk, maar de BN'ers in de gloednieuwe SBS6-spelshow Think Inside The Box hebben nog een hele kluif aan deze opdracht! In elke aflevering ontvangt Richard Groenendijk een team van drie BN'ers, die dus onder meer gaan uitzoeken wie of wat er in The Box staat. Van een goudenmedaillewinnaar van de Winterspelen tot het hele orkest van André Rieu. Of een doedelzak, de helm van Max Verstappen of een Gouden Televizier-Ring: alles kan. Hoe beter de BN'ers raden, hoe meer geld ze verdienen... voor het publiek in de studio! Think Inside The Box is vanaf vrijdag 6 mei elke week om 20.30 uur te zien op SBS6. 

The Box is vijf bij vijf meter en bestaat uit grote LED-schermen, waarop allemaal hints worden getoond. De BN'ers gaan raden. Heel veel raden. Door clues te ontcijferen en de juiste vragen te stellen, moeten ze erachter zien te komen wie er in The Box zit of wat erin staat. Daarnaast moeten ze op basis van een oplopend aantal muziektonen, raden welk liedje er uit The Box klinkt. Bij weer een ander spel staat de doos ergens in de wereld, maar waar? Onder de Eiffeltoren? Op de Erasmusbrug? Voor het laatste spel zijn er filmpjes opgenomen in het huis van een BN'er. Wiens huis is dat? Voor alle spellen geldt: snel en goed raden betekent geld verdienen voor de publiekspot! 

De drie BN'ers worden aangemoedigd door honderd publieksleden, die ook af en toe bij het spel worden betrokken. Ze hebben er allemaal baat bij dat het team goed presteert. Hoe meer geld de BN'ers bij elkaar spelen, hoe meer elk publiekslid mee naar huis neemt: aan het eind van de aflevering wordt de pot onder het publiek verdeeld! 

Think Inside the Box is moeilijker dan het lijkt, zeer onvoorspelbaar en dankzij host Richard Groenendijk ook gewoon hilarisch. 
Think Inside The Box wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Productions.

Uitzending: vanaf vrijdag 6 mei, wekelijks om 20.30 uur op SBS6 en op http://KIJK.nl
Terug...