Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Radio 538 neemt kosten luisteraars voor haar rekening








INZENDERS MAKEN KANS OP €40.000,- IN BITCOIN

Van de operatie van hond Tinus die een mondkapje inslikte, een kras op de auto van Tims schoonmoeder tot kosten die kwamen kijken bij een IVF-traject van twee luisteraars. In Hierrr Met Je Rekening werden vorig jaar de meest mooie, grappige en ontroerende rekeningen betaald. Ook dit jaar vergoedt Radio 538 weer rekeningen en omdat het afgelopen jaar voor veel Nederlanders financieel extra zwaar was, maken inzenders naast het betalen van hun rekening kans op een hoofdprijs van maar liefst 40.000,- euro in Bitcoin. De gloednieuwe editie van Hierrr Met Je Rekening start vanaf maandag 10 januari en is te horen tussen 07.00 en 19.00 uur op Radio 538. 

Geen rekening is te gek, zolang er een verhaal achter zit. Alle inzenders die live in de uitzending komen, kwalificeren zich automatisch voor de hoofdprijs die op vrijdag 28 januari 2022 in het programma van Barend van Deelen en Iris Enthoven wordt weggegeven. De hoofdprijs bestaat uit 40.000,- euro in Bitcoin, op een Bitvavo-account.

Hierrr Met Je Rekening
Luisteraars kunnen hun (al betaalde) rekeningen inzenden via http://538.nl en de 538-app. Als de naam van de inzender door één van de 538-dj’s wordt genoemd, heeft deze luisteraar een kwartier de tijd om naar de studio te bellen. Lukt dat? Dan betaalt 538 de rekening. Lukt het niet? Dan gaat de aasgierenlijn open en worden de kosten van de rekening uitbetaald aan de luisteraar die als eerste in de uitzending komt.
Terug...