Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

NPO 3FM Serious Request brengt het Glazen Huis terug








3FM-dj's Sander Hoogendoorn, Frank van der Lende, Jorien Renkema en Rob Janssen draaien in Amersfoort platen voor geld voor het Wereld Natuur Fonds (WWF-NL)NPO 3FM Serious Request brengt het Glazen Huis terug! NPO 3FM-dj's Sander Hoogendoorn, Frank van der Lende, Jorien Renkema en Rob Janssen trekken er in de week voor kerst in en maken vanuit De Nieuwe Stad in Amersfoort 24 uur per dag radio en online content met maar één doel: samen met heel Nederland zoveel mogelijk geld ophalen voor het Wereld Natuur Fonds (WWF-NL) om de regenwouden in Zuid-Amerika te beschermen en te herstellen en zo klimaatverandering tegen te gaan.3FM Serious Request gaat deels terug naar de basis van de actie en komt van 18 t/m 24 december weer vanaf één centrale plek waar het publiek de dj's van dichtbij in actie kan zien, mochten de coronamaatregelen dit toelaten. Tijdens deze editie staat klimaatverandering centraal en daarom staat het Glazen Huis dit jaar symbool voor een broeikas waarin de temperatuur letterlijk tot grote hoogte kan stijgen. Alleen het in Amersfoort aanwezige publiek kan deze temperatuur laten dalen door zich in te spannen in de kas die gekoppeld is aan het Glazen Huis. Ook worden rond het Glazen Huis tal van activiteiten georganiseerd waarmee geld opgehaald wordt voor het Wereld Natuur Fonds, wederom als de coronamaatregelen dit in december toelaten.

Luisteraars thuis kunnen hun steentje bijdragen aan het goede doel door als vanouds een plaat aan te vragen, een donatie te doen of zelf in actie te komen en hun actie aan te melden via http://3fm.nl/kominactie.

Sander Hoogendoorn, 3FM-dj: "Ik vind het heel tof dat ik als laatste bewoner van het Glazen Huis in 2017 nu ook weer de eerste mag zijn die zich inzet voor het Wereld Natuur Fonds; een goed doel wat mij als natuur- en dierenliefhebber enorm aan het hart gaat. Samen met heel Nederland en alle DJ’s van 3FM gaan we er een hele vette week van maken!"

Jorien Renkema, 3FM-dj: "Eigenlijk is het sinds dat ik in 2009 radio ging maken altijd al mijn droom geweest om onderdeel te worden van het Glazen Huis. Nu is het zover en wat is dat een enorme eer! En dan ook nog eens voor het Wereld Natuur Fonds, een goed doel dat ik al van kleins af aan support. Het is hard nodig dat we met 3FM Serious Request in actie komen tegen klimaatverandering en ik zal zeker niet schromen om mijn ervaring als Ranger van vroeger in te zetten in de week voor kerst!" 

Over 3FM Serious Request
Traditiegetrouw zet 3FM Serious Request zich in de week voor kerst in voor het goede doel, dit jaar voor het eerst voor het Wereld Natuur Fonds. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit Glazen Huis vanuit De Nieuwe Stad in Amersfoort. Sander Hoogendoorn, Frank van der Lende, Jorien Renkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Wereld Natuur Fonds om Zuid-Amerikaanse regenwouden te beschermen en te herstellen. Dit kan door een plaat aan te vragen, een donatie te doen of zelf in actie te komen. Als de coronamaatregelen het toelaten, wordt het samenbrengen en verbinden van mensen weer een belangrijk onderdeel van de actie en worden er op locatie allerlei activiteiten voor en met publiek georganiseerd. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1. Bezoek http://3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.
Terug...