Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Audities: RENT, High School Musical & Hairspray in Hilversum






Plzier Entertainment zoekt voor de musicalproducties RENT (22/23 januari 2022), High School Musical (19/20 februari 2022) en Hairspray (25/26 juni 2022) nieuw talent. Vanwege de gedwongen verlenging van deze drie musicals (i.v.m. corona) zijn er hoofd- en bijrollen beschikbaar gekomen. Repetities voor de producties zullen zijn in de theaterstudio van Plzier Entertainment in Hilversum.

Voor RENT zijn wij op zoek naar onze Maureen, Tom Collins en een sterke zanger voor in het ensemble. Voor High School Musical zijn wij op zoek naar onze Gabriella, Ryan, Chad, Zeke en enkele ensemble leden. Voor Hairspray zijn wij op zoek naar onze Amber, Seaweed en ook enkele ensemble leden.

Wij zijn, voor deze rollen, op zoek getalenteerde jongens en meisjes vanaf 16 jaar, met of zonder theaterervaring! Wij houden zondag 22 augustus (High School Musical/Hairspray) en dinsdag 24 augustus (RENT) audities in Hilversum. Je ontvangt een bevestiging met informatie die je nodig hebt voor jouw auditie. De repetities zullen plaatsvinden op de dinsdagavond (RENT), woensdagavond (High School Musical) en de donderdagavond (Hairspray) van 19.00 – 22.00 uur in Hilversum.

Meld je aan via http://info@plzier.nl. Kijk voor meer informatie (repetitieschema, deelnemersbijdrage etc.) op http://www.plzier.nl.

Plzier Entertainment staat voor plezier hebben in wat je doet! Tijdens de repetities vinden wij dit ook erg belangrijk. De sfeer is gezellig en er gaat veel gelachen worden. Daarnaast verwachten we van iedereen een professionele houding. Tijdens de repetities gaan we naast het werken met de gehele groep, ook individueel met castleden aan de slag. In deze productie kan iedereen zich (verder) ontwikkelen op het gebied van zang, dans en spel onder leiding van ervaren docenten. Iedereen zal stralen!!
Terug...