Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Welke BN'er wordt  De Alleskunner VIPS 2021'?








Op 20 augustus a.s. start het nieuwe programma De Alleskunner VIPS. Dit programma is gebaseerd op de populaire SBS6-serie De Alleskunner. Dertig bekende Nederlanders doen mee aan deze spectaculaire afvalrace, zoals Nance, Jody Bernal, Charly Luske, Christina Curry, Tatum Dagelet, Rene Le Blanc en nog veel meer VIPS. Met ogenschijnlijk simpele opdrachten willen zij bewijzen naast VIP ook een Alleskunner te zijn. Wie trekt alles uit de kast om de strijd aan te gaan? Welke VIP is een echte Alleskunner? Wie het lukt om bij alle spellen niet als laatste te eindigen is Dé Alleskunner VIPS 2021! De Alleskunner VIPS is vanaf vrijdag 20 augustus te zien om 22:00 uur op SBS6. Daarna start een nieuw seizoen van De Alleskunner op vrijdag 17 september, ook te zien om 22:00 uur op SBS6.  

De 30 VIPS spelen allerlei spraakmakende en hilarische spellen, van het kapot prikken van een waterballon met een cactus op je hoofd, het vangen van eieren tot het laten smelten van een ijsblokje met je lichaam en nog veel meer spellen. Deze spellen zijn vaak verrassend eenvoudig, maar onder tijdsdruk blijken ze vaak toch uitdagender dan gedacht. Tijdens de spellen worden alledaagse vaardigheden, zoals behendigheid, kennis en logisch verstand van de VIPS flink op de proef gesteld.

De Alleskunner VIPS en De Alleskunner worden geproduceerd door Fabiola.

De Alleskunner VIPS is vanaf 20 augustus elke vrijdag te zien om 22.00 uur op SBS6. Aansluitend start het nieuwe seizoen van De Alleskunner op 17 september, eveneens elke vrijdag te zien om 22:00 uur op SBS6. Beide programma’s zijn terug te kijken op http://KIJK.nl
Terug...