Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Kaartverkoop voor De Koning van Amsterdam is gestart









De kaartverkoop voor De Koning van Amsterdam - van straatschoffie tot multimiljonair is gestart. Deze nieuwe musical over het ongelofelijke levensverhaal van de flamboyante vastgoedondernemer Maup Caransa is vanaf september 2022 exclusief in Theater Amsterdam te zien. In de komende periode wordt bekendgemaakt wie de hoofdrollen gaan spelen. Houd de website in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Niemand minder dan Theu Boermans en Bernhard Hammer - die eerder al samenwerkten aan Soldaat van Oranje - De Musical - tekenen voor regie en het decorontwerp. Henny Vrienten (Ciske de Rat - De Musical, Petticoat) maakt de muziek voor de voorstelling, Frans van Deursen de liedteksten én Leopold Witte en Geert Lageveen zijn verantwoordelijk voor het script.

Henny Vrienten: "Het verhaal van Maup Caransa raakt mij omdat onder de brutale vrolijkheid een gitzwart drama schuilt. Achter zijn publieke façade blijkt hij een écht mens te zijn."

Theu Boermans: "De Koning van Amsterdam is een aangrijpend, ontroerend en humoristisch verhaal van een geboren vrijbuiter en overlever."

Producent Inge Bos: "Ik ben maar zelden een verhaal tegengekomen als dat van Maup Caransa. Het liet me niet meer los. Met het team dat ik om me heen heb verzameld, gaan we er een onvergetelijke voorstelling van maken."

De Koning van Amsterdam is een intrigerend epos over liefde, handelsgeest, oorlog en onmogelijke keuzes. In het fascinerende decor van de stad Amsterdam van de jaren twintig tot tachtig. Met al deze ingrediënten is deze nieuwe Nederlandse musical een gegarandeerd succesverhaal.

Voor meer informatie en kaartverkoop: http://www.dekoningvanamsterdam.nl
Terug...