Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Dit is de cast van The Passion 2021
The Passion, donderdag 1 april, 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 1De artiesten van The Passion 2021 zijn bekendgemaakt! Trijntje Oosterhuis vervult dit jaar de rol Maria in 'The Passion'. Andere hoofdrollen zijn weggelegd voor Rob Dekay (Judas) en Leo Alkemade (Petrus). Anita Witzier is de Verslaggever, Humberto Tan is de Verteller en Tygo Gernandt speelt de rol van Pilatus.

De rol van Jezus wordt dit jaar gespeeld door Freek Bartels. Deze zanger vertolkte eerder de rol van Jezus in de musical Jesus Christ Superstar. "Ik wil Jezus zo menselijk mogelijk neerzetten. En ik wil ook de strijd van Jezus laten zien," vertelt Freek in De Vooravond. Met het bekend maken van de artiesten is ook de online processie begonnen.

Na tien jaar wordt The Passion dit jaar door KRO-NCRV uitgezonden. The Passion staat dit jaar in het teken van het thema 'Ik ben er voor jou'. KRO-NCRV presentatrice Anita Witzier doet op donderdag 1 april 2021 live verslag van de processie, die een nieuwe opzet krijgt. Want de processie met het iconische lichtgevende kruis trekt niet alleen door gaststad Roermond op Witte Donderdag, maar in de 40 dagen voorafgaand aan The Passion ook door heel Nederland.  

Maak kennis met de cast:
https://visie.eo.nl/artikel/2021/02/dit-is-de-cast-van-the-passion-2021

The Passion, donderdag 1 april, 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 1
Terug...