Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Het DeLaMar Theater Amsterdam gaat weer open
Zo staat te lezen op de website van het theater: 


Klein publiek, groot gebaar

Het is zover, na een maandenlange sluiting openen we op 6 juni weer onze deuren voor publiek! Omdat er in verband met de coronamaatregelen vanaf 1 juni maximaal 30 mensen in een zaal aanwezig mogen zijn en vanaf 1 juli maximaal 100, doen we dit met een aangepast programma genaamd Klein publiek, groot gebaar. De volledige opbrengst van de kaartverkoop gaat namelijk naar de optredende artiesten! Zo kun jij genieten van hele bijzondere voorstellingen, en zorg je er met jouw bezoek direct voor dat theatermakers kunnen blijven werken aan nieuwe voorstellingen (voor klein of groot publiek).

Vanzelfsprekend verzorgen we deze voorstellingen volledig volgens de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, Bekijk meer informatie over de coronamaatregelen in ons theater.

Het programma
De voorstellingen van Klein publiek, groot gebaar die tot nu toe bekend zijn vind je hieronder. Je ziet hier artiesten die optreden met een eerder gemaakt programma, dat perfect is voor een klein publiek en de huidige tijd. Ook zijn er artiesten die een nieuwe voorstelling hebben gemaakt, speciaal voor deze bijzondere theatersituatie. Wat vaststaat is dat je een uniek en indrukwekkend theaterbezoek gaat beleven, dat je nog lang bij zal blijven.

De komende dagen en weken wordt het programma verder aangevuld, bekijk dus regelmatig deze pagina om op tijd een kaartje te kunnen bemachtigen.

Bekijk het programma, meer info en kaarten via: https://delamar.nl/klein-publiek-groot-gebaar/
Terug...