Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Beau van Erven Dorens vanaf maandag terug bij RTL 4 met BEAU
Vanaf aanstaande maandag 4 mei is Beau van Erven Dorens terug bij RTL 4 met zijn late night talkshow BEAU. Hij neemt hiermee het stokje over van Eva Jinek. In de dagelijkse talkshow neemt Beau, op geheel eigen wijze, de dag door met kijkers en actuele gasten. Live vanuit de Artis Studio in Amsterdam bespreekt hij het laatste nieuws en duikt in onderwerpen die hem zelf opvallen, persoonlijk raken of dichtbij hem liggen.

Beau van Erven Dorens: 'Ik heb er zin in om weer iedere avond midden in de actualiteit te zitten en te praten met de mensen die het nieuws maken. Dat zal altijd het begin en misschien wel belangrijkste gedeelte van de show zijn, die nu anderhalf uur is. De mensen hebben behoefte aan goede informatie over de crisis en een kritisch gesprek met de beleidsmakers.

Daarnaast zie ik ook veel persoonlijke gesprekken voor me, met Nederlanders die aan den lijve de gevolgen van de crisis voelen, dus gedupeerde ondernemers en herstelde patiŽnten, maar ook mensen die ons op een positieve manier kunnen inspireren, met morele steun en praktische tips. Tot slot is het ook weer tijd om ouderwets entertainment te maken, met humor en muziek.'

BEAU is vanaf 4 mei van maandag tot en met vrjjdag  om 21.25 uur te zien bij RTL 4.  Het programma wordt geproduceerd door Pilot Studio.
Terug...