Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Aanpassing tv-programmering ten gevolge van Coronavirus
Talpa Network volgt de richtlijnen van het Ministerie van Volksgezondheid en het RIVM en past de opnames en de programmering van zijn TV-zenders (SBS6, Net5, Veronica, SBS9, KIJK) daar waar nodig aan. Onderstaand de meest recente ontwikkelingen in onze programmering. Nieuwe aanpassingen naar aanleiding van het coronavirus vindt u op deze pagina: https://tv.talpanetwork.com/pers/ 

UPDATES MBT DE PROGRAMMA’S – 24 MAART

SBS6
Vooravond: Het nieuwe In het Hart van Nederland is op 17 maart van start gegaan, aansluitend op Hart van Nederland.

Vanaf 6 april ziet de vooravond van SBS6 er als volgt uit:

– 18.00 uur: Hart van Nederland
– 18.20 uur: In het Hart van Nederland
– 19.00 uur: Lang leve de liefde
– 19.30: 50/50
– 20.00 uur: Lingo

Met de komst van 50/50 om 19.30 uur komt Man bijt hond voorlopig te vervallen. Met het team van Man bijt hond wordt een nieuw prime time programma gemaakt, dat in het verlengde van Man bijt hond ligt. Zodra hier meer over te melden valt hoor je van ons.

Late avond: 
– 22.30 uur: Hart van Nederland
– 22.50 uur: In het Hart van Nederland
– 23.35 uur: Weer.nl

Primetime: In de aankomende maanden zijn er een aantal wijzigingen in primetime. De overige programmering gaat vooralsnog door zoals gepland.

Dinsdag: Het programma Getekend voor het leven, dat op 21 april zou starten is uitgesteld. In plaats daarvan worden er herhalingen van Cash or Trash
Woensdag: Het nieuwe seizoen van Hoeveel ben je waard? is uitgesteld. In de plaats daarvan wordt er een eerder seizoen van Hoeveel ben je waard?
Zaterdag: Vanaf 28 maart zijn er herhalingen van Ik hou van Holland te zien. Voor We Want More is er extra tijd nodig voor de opnames, dit programma wordt uitgesteld.
Zondag:De uitzendingen van Miljoenenjacht en Split Screen zijn verplaatst naar het najaar. Vanaf zondag 29 maart worden er herhalingen van Wie het laatst lacht en  Frank Visser uitgezonden.

Net5
Ladies Night

De aankomende afleveringen zijn live, maar zonder publiek en met een beperkt aantal crewleden.

Veronica
Het uitvallen van sportevenementen: de nationale en internationale voetbalcompetities en de wedstrijden van UFC, heeft de volgende gevolgen voor de programmering van Veronica:

Veronica Inside
De Veronica Inside uitzendingen gaan vooralsnog door, maar in een aangepaste vorm. Dit houdt in dat alle komende uitzendingen zonder publiek zullen zijn. Ook worden de uitzendingen op maandag ingekort. Na Veronica Inside wordt op maandag de serie Littekens uitgezonden.

SBS9
SBS9 blijft de zender met een goed aanbod aan films en series uit binnen- en buitenland. Omdat de UFC-wedstrijden zijn afgelast zullen op 21 en 28 maart de films Gone Girl en Take Two te zien zijn.

KIJK
De wedstrijden van UFC die bij Veronica, SBS9 en op KIJK zouden worden uitgezonden, vervallen ook bij KIJK.
Terug...