Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Theatertip: Tis hier geen Hotel: een herkenbare voorstelling voor iedereen die een puber in huis heeft of er zelf een is geweest
Met 'Tis Hier Geen Hotel' heeft producent De Graaf & Cornelissen Entertainment een heerlijke, herkenbare, humoristische en soms gênante cabaretvoorstelling in huis over (over)leven met pubers. Een voorstelling voor iedereen die een puber in huis heeft of zelf ooit puber is geweest. 

Met onder andere voordracht uit eigen dagboeken maken cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth de voorstelling persoonlijk en hilarisch. Dit, omdat ze het natuurlijk als pubers zelf zo beleefd en opgeschreven hebben en het hierdoor ook vreselijk leuk kunnen vertellen en nadoen. Vanuit verschillende karakters vertellen ze over het omgaan met ouders, broers of zussen, school, de eerste kus (en ook nog een beetje verder). Ook de tijd van nu komt aan bod qua kleding, de 'straattaal', social media, Fortnite, noem maar op!

Tis hier geen Hotel zit lekker snel in elkaar waardoor je niet verveeld raakt en de combinatie van het trio Ellen, Dianne en Hanneke is fantastisch! Gedurende de hele voorstelling hoor je dan ook de geluiden van herkenning uit de zaal komen, zoals de Ohja's en een hoop gelach. Het is een herkenbare voorstelling waarop de dames op nuchtere en humoristische wijze laten zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren die pubers overleeft. Want het is hier verdomme geen hotel!

Tis hier geen Hotel is t/m mei volgend jaar te zien in de Nederlandse theaters.

CAST
Ellen Dikker
Dianne Liesker
Hanneke DrenthREGISSEUR
Jeroen Woe

GEÏNSPIREERD OP DE WEBSITE VAN
Saskia Smith
Martine de VenteMeer info en speellijst: https://www.degraafencornelissen.nl/voorstelling/tis-hier-geen-hotelDianne Liesker


Ellen Dikker


Hanneke Drenth
 
Terug...