Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Feestelijke start repetities Anastasia
Foto: Roy Beusker








De repetities voor de nieuwe Broadway musical Anastasia zijn gestart. Tijdens een feestelijk staatsbanket in het Grand Hotel Amrâth Kurhaus in Scheveningen werd de voltallige cast voorgesteld aan pers en genodigden. Albert Verlinde, producent en algemeen directeur van Stage Entertainment Nederland: “Ik ben enorm trots op het feit dat we aankomend theaterseizoen Anastasia gaan brengen in het AFAS Circustheater in Scheveningen, dé musicalstad van Nederland. Onze fantastische cast, crew en orkest zijn met veel enthousiasme en liefde aan het repeteren om vanaf september het publiek mee te nemen op een weergaloze reis. Momenteel wordt er ook in het AFAS Circustheater hard gewerkt om het theater klaar te maken voor Anastasia. Want het wordt adembenemend en groots.”

Bekijk hier de cast bijeenkomst in he Kurhaus

ANASTASIA 
Weeskind Anya herinnert zich niets van vroeger en heeft geen idee wie ze is. Met een muziekdoosje als enige bagage gaat ze op zoek naar haar verleden. Een avontuur dat voert langs vorstelijke paleizen en door het romantische Parijs van 1920. Hoe kan het dat Anya sprekend lijkt op Anastasia Romanov? Is ze écht de dochter van de vermoorde tsaar Nicolaas? Langzaam ontrafelt Anya haar geschiedenis, om te ontdekken wie ze werkelijk is.

Anastasia is vanaf 5 september te zien in het AFAS Circustheater in Scheveningen en gaat op zondag 22 september in première. Meer informatie: http://www.anastasia.nl.

 
Terug...