Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Muziekbibliotheek Square Enix komt naar wereldwijde streamingsplatformen
Tijdens het SQUARE ENIX E3 live-evenement dat eerder vandaag plaatsvond, heeft Square Enix Ltd., aangekondigd dat zijn muziekbibliotheek beschikbaar komt op streamingmuziekdiensten, te beginnen met muziek uit de FINAL FANTASY-serie.

De muziek uit de legendarische FINAL FANTASY-serie is de eerste muziek uit de catalogus van SQUARE ENIX MUSIC die op streamingplatformen verschijnt. Vanaf vandaag kunnen luisteraars van over de hele wereld genieten van de volledige originele soundtracks en arrangementenalbums van games in de geliefde serie, waar en wanneer ze maar willen. 

Bekijk hier de aankondigingstrailer: https://youtu.be/0EB2znoDclI

In de FINAL FANTASY-serie zijn sinds de release van het eerste deel in 1987 meer dan 144 miljoen games verkocht. De serie wordt door fans van over de hele wereld geprezen om zijn baanbrekende graphics, vele vernieuwingen en unieke werelden en verhalen waar spelers helemaal in kunnen opgaan.

De originele soundtracks en arrangementencompilaties van FINAL FANTASY zijn nu beschikbaar via de grote streamingmuziekplatformen, inclusief Apple Musicsm, Spotify en Amazon Music*.

De komende maanden volgt meer muziek uit andere SQUARE ENIX-games. Volg SQUARE ENIX op Twitter, Facebook, Instagram en YouTube om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

De officiŽle SQUARE ENIX-muziek Discord-server is nu ook geopend voor fans van over de hele wereld: https://discord.gg/sqexmusic.
Terug...