Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Naast Henry van Loon en Ruben van der Meer ook Gijs Naber, Tygo Gernandt en Jelka van Houten in Videolandserie ‘Random Shit’
ijs Naber, Tygo Gernandt, Jelka van Houten, Theo Maassen, Michiel Romeyn, Chris Zegers, Fresku, Hans van der Togt, Horace Cohen, Tim Haars, Huub Smit, Jennifer Hoffman, Egbert-Jan Weeber, Bo Maerten, Jack Wouterse, Ton Kas, Loes Schnepper en John van den Heuvel; allemaal spelen ze, naast Ruben van der Meer en hoofdrolspeler Henry van Loon, een rol in de nieuwe Videolandserie Random Shit.

In de komedieserie Random Shit, created by Steffen & Flip, wordt Henry van Loon uitgenodigd op het hoofdkantoor van Videoland waar hij een hitserie met zichzelf in de hoofdrol moet bedenken om ‘zinkend schip’ Videoland te redden, terwijl de humorloze directeur Gerard (Ruben van der Meer) zich van kant dreigt te maken. Random Shit is vanaf 18 april alleen te zien bij Videoland. 

In 8 afleveringen, geregisseerd door verschillende uitgesproken Nederlandse komedieregisseurs, zie je de meest grove, verrassende, lompe, grappige, uitbundige sketches en verhalen. Zo spelen Gijs Naber en Henry van Loon Noorse ridders met Jack Wouterse als koning, raakt Ton Kas samen met Horace Cohen en Michiel Romeyn verzeild op een extreem vage afterparty en zijn Henry van Loon, Tygo Gernandt en Huub Smit de drie juryleden in een absurde kookshow. Ook komt Henry’s uitgerangeerde volkszangertypetje ‘Doe Maar Dave’ voorbij, met Fresku als zijn buurman en Theo Maassen als zwager, en maakt niemand minder dan John van den Heuvel zijn acteerdebuut. 

Bekijk hier de nieuwe trailer van Random Shit met bekendmaking van het eerste deel van de cast. 

Synopsis Random Shit 
Eigen shows, diverse filmrollen, De Luizenmoeder; comedian Henry van Loon is razend populair. Een Original Serie met Henry in de hoofdrol is precies wat ‘zinkend schip’ Videoland kan redden van de ondergang. Henry belandt in een brainstorm voor zijn eigen hitserie en wordt gedwongen al zijn ideeën te pitchen, terwijl de humorloze Videoland-directeur Gerard zich van kant dreigt te maken. Puppies tegen de muur, de kutste New Kids-typetjes, zwangere vrouwen betasten, iemand van een trap laten flikkeren; allemaal waardeloze, grensoverschrijdende ideeën. 

Alle ideeën uit Henry’s pitch zijn gemaakt door verschillende uitgesproken Nederlandse komediemakers; Michiel ten Horn (Aanmodderfakker), Max Porcelijn (Plan C), Flip van der Kuil & Stephan Miras, Steffen Haars, Maurice Trouwborst en Teemong (De Fresku & Teemong show). Alles onder de vlag van New Kids-makers Steffen & Flip. Waar je Random Shit kan bekijken? ‘Op Videoland…waar anders?’ 

Random Shit is created by Steffen & Flip en geproduceerd door producer Maarten Swart voor Kaap Holland Series en executive producers Steffen Haars & Flip van der Kuil van Wet Blanket in opdracht van Videoland.  
Terug...