Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

	 Nina Warink duikt de keuken in met onder anderen Anna Nooshin in ‘Nina Kookt’
Gasthost Nina Warink is vanaf 17 december om 16:30 uur te zien op Concentrate Velvet met het nieuwe format ‘Nina Kookt’. Hier gaat ze acht weken lang elke maandag met een andere bekende gast aan de slag met een nieuw gerecht in een specifiek thema zoals Kerstmis, oud en nieuw en liefde. In de eerste aflevering nodigt Nina haar vriendin Anna Nooshin uit om samen een feestelijk gerecht te maken in de kerstsferen. Naast Anna schuiven onder anderen Jayh Jawson en Robbert Rodenburg aan om zich uit te sloven in de keuken onder het genot van, hoe kan het ook anders, enkele glaasjes wijn.

Culinaire studentenmaaltijd 
De maaltijden kunnen door iedere student gemaakt worden. De ingrediënten zijn namelijk goedkoop en in elke supermarkt verkrijgbaar. Door de verrassende combinatie van producten weet Nina op een snelle en makkelijke manier toch een redelijk culinair hoogstaande maaltijd te maken. In de eerste aflevering is te zien hoe Nina en Anna, speciaal voor kerst, een hartige venkel-pompoensoep bereiden. Ondanks dat Anna op voorhand allesbehalve enthousiast is over de venkel, weet Nina haar te overtuigen met het heerlijke eindresultaat.

Diepgaande gesprekken 
Hoewel het leuk is om nieuwe gerechten te leren bereiden, is het uiteraard ook interessant om de gasten en Nina zelf wat beter te leren kennen. Om deze reden heeft Nina bij elk ingrediënt dat ze gebruiken in het gerecht een persoonlijke vraag voorbereid, waaruit diepgaande gesprekken voortvloeien.

Aan het einde van iedere aflevering worden de borden prachtig opgemaakt en gaat Nina samen met haar gast aan tafel. Hoe de gerechten smaken, is direct na de uitzending te zien in een losse video op het YouTube-kanaal van Concentrate Velvet én via IGTV op het Instagram-account.

'Nina Kookt', vanaf 17 december om 16.30 uur te zien op Concentrate Velvet
Terug...