Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Goed begin voor nieuwe zender RTL Crime
Het gloednieuwe digitale themakanaal RTL Crime heeft een uiterst succesvolle maand oktober achter de rug. De zender werd op 1 september jongstleden gelanceerd en weet sindsdien een mooi aantal kijkers te boeien. In oktober stemden maar liefst 2,9 miljoen unieke kijkers uit de doelgroep 6+ op RTL Crime af. In de core doelgroep 20-49 wisten 1,4 miljoen unieke kijkers de zender te vinden. In de ranking van alle 41 digitale kanalen die in het kijkonderzoek worden gemeten, eindigde RTL Crime op een mooie tweede plaats. De zender eindigde achter Eredivisie 1 dat de eerste positie behaalde, maar een deel van de maand gratis te ontvangen was.

De hitserie ‘24’, die dagelijks bij RTL Crime te zien is, en de ‘klassiekers’ onder de misdaadseries ‘Baantjer’ en ‘CSI’ leveren het grootste aandeel in de mooie resultaten. RTL Crime heeft de mooie cijfers mede te danken aan het feit dat de zender ‘Zender van de Maand’ bij kabelaar Ziggo was.

RTL Crime biedt zeven dagen per week, 24 uur per dag de beste misdaadseries en –programma’s uit binnen- en buitenland. Op werkdagen is RTL Crime thematisch ingericht, met een Dutch Crime avond, een True Crime avond, een CSI-avond, een Euro Crime avond en een US Crime avond. Deze thema-avonden bevatten series als ‘Van Speijk’, ‘Romanzo Criminale’, ‘Spooks’, ‘Prison Break’ en ‘Breakout Kings’. In november gaat bovendien de Duitse successerie ‘Alarm fur Cobra 11’ bij RTL Crime van start.

RTL Crime is te ontvangen door Ziggo-klanten met een TV Extra pakket (kanaal 120), door abonnees van UPC met een Royaal pakket (kanaal 110), bij Caiway door abonnees met een Delight pakket (kanaal 103) en door Glashart Media-klanten met een Plus pakket (kanaal 190).
Terug...