Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Deze auditie kan jouw toekomst zijn !

Beste artiest,

Je hebt in de demo geklikt op 'meer informatie' van een auditie. Als actief lid zou je nu alle contactinformatie van deze oproep zien en direct je online cv kunnen versturen naar de betreffende opdrachtgever.


Om audities volledig te kunnen bekijken dien je je eerst aan te melden als Premium of V.I.P. lid. Vanaf slechts € 6,- per maand (€ 36 per half jaar) hoef je nooit meer een auditie te missen!

Hoe weet ik dat er iets voor mij bij zit?
Dagelijks worden vele audities geplaatst op Audities.nl, en ons doel is zo veel mogelijk disciplines te bereiken, van acteur tot muzikant en van presentator tot danser.

Naast onbeperkte toegang tot de audities, krijg je ook een digitaal CV dat je direct naar de opdrachtgever kunt versturen.

Je krijgt afhankelijk van je keuze dagelijks of wekelijks de 'Auditie Alerts' in je mailbox. Dit overzicht bevat alle audities die de betreffende dag of week zijn geplaatst en voldoen aan de criteria die jij hebt opgegeven.

Verder beschik je over een persoonlijke webpagina die voor iedereen die jouw weblink heeft te bekijken is. Uiteraard zijn je contactgegevens afgeschermd tenzij een ingelogde producent jouw pagina bezoekt.

Vindbaar voor producenten.
Producenten kunnen een zoekopdracht plaatsen in ons systeem. Zo kunnen ze gericht zoeken naar artiesten die zij geschikt achten voor hun uitvoering. Zorg er dus voor dat je profiel up to date is en dat je een goede castingfoto plaatst. Inmiddels hebben al veel artiesten uit ons bestand op deze manier leuke opdrachten gekregen.

Hoe werkt de betaling?
De betaling werkt heel eenvoudig en veilig. Je vult het inschrijfformulier in en maakt een keuze uit de diverse online betaalmethodes. Na het voltooien van de betaling ontvang je direct een bevestiging met daarin je inlogcombinatie. Je kunt dus meteen aan de slag.

Je lidmaatschap zal niet stilzwijgend doorlopen. Aan het eind van de looptijd ontvang je van ons op tijd een herinnering om je lidmaatschap te verlengen. Indien je hier geen gehoor aan geeft zal je lidmaatschap automatisch verlopen.

Indien je je wilt aanmelden, klik dan op de volgende link en maak de keuze uit Premium of V.I.P.

Aanmelden bij Audities.nl


Indien je e-mailadres reeds in ons bestand staat kun je je hiermee opnieuw aanmelden. Klik daarvoor op de volgende link

Klik hier om je met een bestaand e-mailadres aan te melden


We wensen je heel veel succes toe bij het vinden van een job in het leukste vak dat er bestaat.

Groetjes,

Sebastiano Zafarana
Audities.nl