Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Populair tv-programma Brugklas komend seizoen als musical te zien in de Nederlandse theaters
Brugklas wordt iedere werkdag uitgezonden op NPO Zapp door AvroTros en is van oktober 2019 tot en met april 2020 als Brugklas de Musical te zien in theaters in heel Nederland. In de musical zijn onder anderen Niek Roozen, May Hollerman, Belle Zimmerman en Claire Veldkamp te zien. Brugklas de Musical is zojuist live op tv aangekondigd bij Tijd voor Max.

De tv-serie Brugklas is een scripted reality jeugdserie, waarin een vaste groep leerlingen wordt gevolgd tijdens het eerste jaar van de middelbare school. In Brugklas de Musical zijn Brugklassers te zien uit zowel het nieuwste seizoen als vorige seizoenen, live in het theater.

De cast en makers
De cast bestaat uit Niek Roozen (Max in Brugklas en bekend van Vals en Verliefd op Cuba), May Hollerman (Selma in Brugklas en bekend van Elvy’s Wereld: So Ibiza), Belle Zimmerman (Emma in Brugklas en bekend van Zappmissie), Claire Veldkamp (Jamie in Brugklas) en Jary Sluijter. De voorstelling wordt geschreven door Daniėl Cohen (Rent, Spring Awakening, Schuld Thrillermusical), met muziek van Fons Merkies (Flikken Maastricht, De Luizenmoeder, Schuld Thrillermusical) en regie van Anne de Blok. De voorstelling wordt geproduceerd door Morssinkhof Terra Theaterproducties.

Het verhaal
Een hip hop-musical over Willem van Oranje! Max vindt dat een vet idee, lekker out of the box! Dan wil Emma de hoofdrol spelen, want waarom zouden helden alleen mannen kunnen zijn? En wie bepaalt dat eigenlijk, hoe mannen en vrouwen zich gedragen? Brugklas de Musical is voor iedereen herkenbaar: een zoektocht naar wie je bent, in de belangrijkste periode van je leven.

 Brugklas de Musical is van oktober 2019 tot en met april 2020 in 85 Nederlandse steden te zien. De kaartverkoop start in mei.
Terug...