Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Anic van Damme nieuwe presentator bij Bright
RTL’s toonaangevende techplatform Bright presenteert zijn nieuwe presentator: Anic van Damme. Zij zal als Bright-gezicht onder meer te zien zijn op Bright's YouTube-kanaal, het grootste tech-kanaal in Nederland, en in Bright's televisieprogramma ’Best of Bright’ op RTL Z en RTL 7. Achter de schermen zal Van Damme een dragende rol krijgen op de redactie naast hoofdredacteur Erwin van der Zande en eindredacteur Tonie van Ringelestijn. Voorheen werkte Van Damme bij de NOS, onder meer als presentator en verslaggever en was zij een van de programmamakers van het digitale NOS op 3.

”We kijken zeer uit naar haar komst. Anic heeft een 'tik voor tech' en bezit de ideale combinatie van skills voor én achter de camera”, zegt Bright-hoofdredacteur Erwin van der Zande. ”Met Anic kunnen we onze opmars in het digitale domein verder uitbouwen met sterke formats en originele content.” ”De manier waarop technologie zich nestelt in ons dagelijks leven fascineert mij al jaren. Of het nu gaat om robots, de invloed van de grote techbedrijven of de nieuwste generatie telefoons, ik kan niet wachten om hier video’s over te maken”, vertelt Van Damme. ”Met mijn ervaring in het bedenken van passende vertelvormen voor sociale media, die ik heb opgedaan bij NOS, wil ik ervoor zorgen dat nog meer mensen Bright leren kennen.” Naast Anic is recent nog een nieuw gezicht van start gegaan voor Bright's YouTube-kanaal: Eric Bouwman. Hij is bekend geworden als artiest en acteur, maar is ook een enorme tech-lover. Bij Bright kan hij al die kwaliteiten inzetten om het YouTube-team te versterken.

Over Bright Bright is vol van vernieuwing. Altijd op zoek naar het vernuft in digitale technologie, design en style. Bright ging van start in 2005 en is sinds 2015 onderdeel van RTL Nederland. Het merk bestaat uit de nieuwssite bright.nl met tests, tips, trends, video's en koopgids Bright Stuff. Alle inhoud van Bright.nl is ook beschikbaar via gratis apps voor iOS en Android. De Bright Podcast verschijnt wekelijks en elke werkdag kun je de Bright Update ontvangen via Google Assistent en Whatsapp. Bright heeft honderdduizend volgers op Facebook, Instagram en Twitter. Op YouTube telt Bright met twee kanalen bijna 200 duizend abonnees. Op RTL Z en RTL 7 is het programma ’Best of Bright’ te zien. En eens per jaar gaat het team all-out op techfest Bright Day. De 2018 editie eind november in de Expo Haarlemmermeer trok ruim 20 duizend betalende bezoekers. 

 
Terug...