Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

The Simon and Garfunkel Story; Muziek voor altijd, voor iedere generatie
Ilona van der Lans







Vrijdagavond 22 februari 2019, 100ste Nederlandse voorstelling van The Simon and Garfunkel story in het Zaantheater in Zaandam.



Over de hele wereld hebben meer dan een kwart miljoen mensen deze prachtige concert theatervoorstelling van Simon and Garfunkel al gezien .Het verhaal van Simon and Garfunkel, een muzikaal duo uit Queens, New York.

Het concert heeft een prachtige belichting, een moderne videoprojectie en een live band bestaande uit: Mat Swales (drums), Leon Camfield (bas) en Will Tuckwell (elektrische gitaar en toetsen), die de prachtige nummers ten hore brengen van dit nog steeds populaire muziekale duo.



Diverse nummers uit verschillende jaren werden gespeeld en gezongen, zoals: Mrs Robinson, Bridge over troubled water, Howeward bound, Scarborough fair, The boxer, The sound of silence en nog veel meer.

In deze theatertour zijn het Adam Dickinson (Paul Simon) en Kingsley Judd (Art Garfunkel) die de rol van Simon and Garfunkel vertolken. Het zijn twee jonge mannen uit Engeland die je even doen vergeten dat deze twee niet de "echte" Simon and Garfunkel zijn. Het is het professionele debuut van Adam van zijn iconische figuur als Paul Simon waar hij ontzettend blij mee is. Voor Kingsley is Art Garfunkel één van zijn favoriete zangers allertijden. Ook hij is enorm blij om hem in deze theatertour te vertolken.


Op de vraag waarom Simon and Garfunkel in 2019 nog zo populair zijn antwoordt Kingsley dat het geweldige artiesten zijn en dat hun muziek voor altijd is voor elke generatie. En dat was goed te zien deze avond in het Zaantheater. Je zag jong en oud verschillende nummers mee zingen.



Adam en Kingsley merken verschil met het publiek in Engeland en Nederland omdat de grapjes die zij tussendoor maken in Engeland voor hilariteit zorgen en in Nederland dat niet of minder werd begrepen. "Het publiek in Nederland is wel heel enthousiast. Daarom is het ook zo leuk om tijdens de 100ste voorstelling in Nederland met een geweldig publiek de liedjes ten gehore te brengen". Wat ook vanavond te zien was: Bij de laatste twee nummers ging het publiek staan en werd er enthousiast meegezongen en geklapt!

The Simon and Garfunkel story is nog in Nederland in diverse theaters bij te wonen tot en met 23 maart 2019. Vanaf oktober 2019 zijn ze te zien in Finland. http://www.thesimonandgarfunkelstory.com


 
Terug...