Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Je kunt nu stemmen voor de Gouden Televizier-Ring 2019
Wat is jouw favoriete programma? Laat het ons nu weten! De tweede kwalificatieronde voor de Gouden Televizier-Ring 2019 is begonnen en wie weet maakt jouw stem het verschil…

Alleen nu kunnen de programma’s die het afgelopen kwartaal op televisie zijn geweest zich kwalificeren voor de meest prestigieuze televisieprijs van Nederland. Programma’s die nu niet voldoende stemmen krijgen, maken dus geen kans meer op de Gouden Televizier-Ring. Wil jij dat jouw favoriete programma kans maakt op die mooie Ring?

Stem nu, klik hier!

Eerste ronde
In de eerste ronde gingen de meeste stemmen naar Beste zangers (AVROTROS), Beter laat dan nooit (RTL 4), Expeditie Robinson/Eilandpraat (RTL 5), Ik weet wie je bent (KRO-NCRV) en Klem (BNNVARA). Maar wie komt er in de tweede ronde als winnaar uit de bus? Het gaat om alle programma’s die tussen 1 november 2018 en 31 januari 2019 zijn uitgezonden. Niet elke uitzending mag meedoen, want er zijn een paar regels om rekening mee te houden.

Voorrondes
In totaal zijn er vier voorrondes, waarbij telkens vijf programma’s worden gekozen. Na vier rondes geeft de redactie van Televizier vijf wildcards weg, dus zijn er 25 kanshebbers in totaal.

Stemmen
Stemmen kan tot 27 februari 2019 via http://www.televizier.nl/ring. Wacht niet te lang, want voor je het weet is het te laat! 
Terug...