Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Kijker mag titel verzinnen voor nieuw programma bij SBS6
In het voorjaar van 2019 nemen Nick & Simon en Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven het tegen elkaar op, in een nieuw programma. Onder leiding van Kim-Lian van der Meij schrijven beide teams nieuwe Nederlandse teksten op bekende hits, om ze vervolgens ten gehore te brengen. Er is echter veel meer dan muziek alleen: de duo’s krijgen ook verschillende andere bijzondere opdrachten voor hun kiezen, waarbij ze creatief moeten omgaan met geluid, beeld of taal!

Zo moeten ze buitenlandse fragmenten opnieuw ondertitelen, rijmen onder dwang en ijzersterke slogans uit hun mouw schudden. Of: een limerick maken over een nieuwsfeit. Onze bekende duo’s draaien hun hand er niet voor om!

Het programma mist echter nog één ding: een TITEL! De twee duo’s en Kim-Lian roepen de kijker dan ook op om een titel te verzinnen voor deze ludieke show. Alle suggesties zijn welkom en kunnen worden aangemeld op http://www.sbs6.nl/spel. De kijker die de uiteindelijke titel aandraagt, maakt daarmee kans op twee VIP-kaarten voor Vrienden van Amstel Live.

Wil jij graag tijdens de opnames in het publiek zitten? Dat kan! Meld je dan snel aan via http://www.sbs6.nl/spel

Het programma wordt geproduceerd door Talpa Producties.

Uitzending: Vanaf het voorjaar van 2019, wekelijks bij SBS6
Terug...