Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Nieuwe gezichten en oude bekenden geven ongezouten mening in tweede seizoen ‘Judge Me Niet’
Maandag 19 november is het weer tijd voor het tweede seizoen van ‘Judge Me Niet’, één van de best bekeken formats op Concentrate. Kaj Gorgels verzorgt dit wederom op geheel eigen, en zeker niet neutrale, wijze. Nieuwe en oude judgers bespreken in verschillende rondes allerlei spraakmakende stellingen en vragen, waarbij ze geen blad voor de mond nemen.

Nieuwe judgers dit seizoen zijn Mr. Polska, Jack $hirak, Jessie Jazz Vuijk, Rijk Hofman, Nina Warink, Melanie Latooy, Bram Krikke en Stefan de Vries. Tweevoudig judgekampioen van vorig seizoen Vonneke Bonneke is weer van de partij om haar titel te verdedigen. Ook Qucee en Sophie Milzink zagen het wel zitten om nog een keer zijn onvervalste mening te geven over hun collega’s.

Door middel van stellingen en vragen komen de geheimen en eigenaardigheden van deze BN’ers aan het licht. Wie zou er bijvoorbeeld het eerste meedoen aan 'Temptation Island'? En wie zou het snelst gebruik maken van zijn of haar bekendheid voor een weekendje weg? Degene die altijd zijn of haar (onterechte) woordje klaar over de rest, wordt benoemd tot grootste judgekoning of – koningin.

Summer vibes
De extravagante tronen zijn dit seizoen vervangen door kleurrijke strandstoelen. Verder is de studio des oordeels dit seizoen geheel in vakantiethema versierd, zodat de gasten zich even kunnen wanen in de zomerse sferen.

‘Judge me niet’ seizoen 2 wordt mede mogelijk gemaakt door GOGO.

'Judge Me Niet', 19 november om 17:00 uur op Concentrate. https://www.youtube.com/channel/UCv1udNapD30i6dFNjinZdUQ
Terug...