Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Culinaire documentaireserie ‘De Nieuwe Garde’ vanaf 23 november alleen te zien bij Videoland
In de culinaire documentaireserie ‘De Nieuwe Garde’ worden acht jonge succesvolle chef-koks gevolgd in de keuken en daarbuiten. De serie laat zien wat voor impact het beroep van een chef-kok heeft op het privéleven en wat voor offers er gemaakt moeten worden. In de documentaireserie komen chef-koks uit heel Nederland aan bod, waaronder de chefs van Daalder, De Bokkedoorns en The White Room. ‘De Nieuwe Garde’ is het eerste culinaire programma van Videoland en is vanaf 23 november alleen te zien bij het VOD-platform.

De Nieuwe Garde
De druk voor chef-koks om te slagen is groot en de totale focus op het werk laat vaak weinig ruimte over voor relaties of het gezin. In ‘De Nieuwe Garde’ komt dan ook niet alleen de passie voor het koken en de kookkunsten van de chef-koks aan bod, maar ligt vooral de focus op wat zij voor hun beroep moeten opgegeven en wat voor invloed het heeft op hun leven naast het werk. Valt het runnen van een restaurant te combineren met je privéleven? 

In de documentaireserie worden acht chef-koks gevolgd, waarvan één koppel: Arturo Dalhuisen (The White Room), Bobby Rust (Noble Kitchen), Dennis Huwaë (Daalder), Juliën van Loo (Parkheuvel), Robin van de Bunt (De Leuf), Roy Eijkelkamp (De Bokkedoorns) en Marleen & Jeroen Brouwer (De Loohoeve). 

Programma informatie
Het eerste seizoen van ‘De Nieuwe Garde’ is te zien geweest bij KRO-NCRV op NPO3. Het nieuwe seizoen van het culinaire programma is alleen te zien bij Videoland. 

Eerste uitzenddatum: 23 november 2018, daarna iedere week een aflevering Aantal afleveringen: 6 afleveringen + 1 kerstaflevering Adviesleeftijd: Alle leeftijden 
Terug...