Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Dionne Slagter bij Let's Dance 2018
Tijdens de vierde editie van discospektakel Let’s Dance staat ook zangeres en YouTube-ster Dionne Slagter op het podium. De populaire vlogster, ook wel bekend als Onne-Di, won afgelopen voorjaar de finale van Tv-programma “It Takes Two’’. Bij Let’s Dance, dat dit jaar geheel in het teken staat van de jaren ’80, kruipt zij in de huid van Madonna. Ze zingt haar grootste 80’s hits waaronder ‘Holiday’, ‘Get into the Groove’ en ‘Like a Virgin’.

Winnaars Dance, Dance, Dance
Tevens werden vandaag nog meer artiesten aangekondigd voor het ruim drie uur durende dansfeest. Holly Mae Brood en Soy Kroon, de winnaars van ‘Dance, Dance, Dance’, zullen een videoclip uit de jaren ‘80 nadansen. Omri Tindal, April Darby en Tjindjara zingen de grootse discoknallers, die de trip down memory lane compleet moeten maken.

Het ultieme discospektakel ‘Let’s Dance’ is op 17 en 18 november terug in de Amsterdamse Ziggo Dome. Eerder werd al bekend dat gastheer Humberto Tan naast internationale acts Kool & The Gang, Chaka Khan, ook Fedde Le Grand, Timor Steffens, Brainpower en Edsilia Rombley ontvangt.

Let’s Dance, 17 en 18 november, Ziggo Dome, Amsterdam. Tickets zijn te verkrijgen via http://letsdance.nl. Let’s Dance is een productie van RTL Live Entertainment.
Terug...