Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Johnny de Mol verrast met extra reisgezelschap
Waar is de Mol? is terug! Voor alweer het achtste seizoen van dit bijzondere reisprogramma, trekt Johnny de Mol de wereld over met enkele van de bekendste inwoners van ons land. Het is een speciaal seizoen met een nieuw element: dit keer mag elke BN’er een reisgenoot meenemen. Humberto Tan reist met zijn dochter, Victor Mids met zijn twee beste vrienden, Ellie Lust met haar identieke tweelingzus en Ronald Koeman neemt zijn oudste zoon mee. Het nieuwe seizoen is spraakmakend dankzij openhartige gesprekken, prachtige locaties, heel veel humor en ontroerende momenten. Waar is De Mol? is vanaf 30 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6.

Het nieuwe seizoen start met Humberto Tan, die samen met zijn oudste dochter Isa en Johnny richting het hoge noorden van Canada vertrekt om daar ijsberen in het wild te fotograferen. Johnny neemt Mindf*ck-presentator Victor Mids en twee beste vrienden Oscar en Dylan mee van Los Angeles naar Las Vegas. Daar dompelen ze zich onder in de magie van de Amerikaanse goochelwereld. Voormalig politiewoordvoerder Ellie Lust stapt samen met Johnny en haar tweelingzus Marja op het vliegtuig naar Zweden. De zussen zijn enorme ABBA-fans en Johnny neemt ze daarom mee op roadtrip door Scandinavië. Voor Ronald Koeman en zijn zoon Tim heeft Johnny iets heel anders in petto: zij gaan naar Argentinië voor een reis die – hoe kan het ook anders – vooral in het teken van voetbal zal staan.

Waar Johnny ook naar toe gaat en met wie hij ook reist: het worden indrukwekkende roadtrips waar veel te zien en te lachen valt, maar waarin ze ook de diepte in zullen gaan. Mooie gesprekken met bijzondere mensen op de mooiste plekken ter wereld… laat dat maar aan Johnny over.

Waar is De Mol? wordt geproduceerd door Talpa Producties.

Uitzending: SBS6, vanaf dinsdag 30 oktober, wekelijks van 20.30 – 21.30 uur.
Terug...