Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Premiere Schuld – Thrillermusical




Verhaal:
Op een school plegen drie jongeren kort na elkaar zelfmoord. Er lijkt geen enkele overeenkomst tussen de drie te zijn: ze zitten niet in dezelfde klas en ze kennen elkaar amper. Maar dan, op dezelfde school, krijgt Tess een briefje dat alles verandert: ‘Jij bent de volgende!’ Wanneer Tess achter de waarheid probeert te komen, doet ze een schokkende ontdekking. Nu moet ze vrezen voor haar eigen leven, maar niemand gelooft haar...

Beleef Schuld nu live in het theater als spannende thrillermusical! Naar de bestseller van Mel Wallis de Vries, de succesvolste Young Adult-schrijver van Nederland. Schuld wordt gemaakt door het team van de thrillermusicals BOY 7, Vals en Shock. Voor iedereen vanaf 12 jaar. In de voorstelling zijn onder anderen Wieneke Remmers en Ridder van Kooten te zien!

Voordat de voorstelling begint is er bij Schuld een covermodelwedstrijd in het theater, waarbij je kans maakt om covermodel te worden voor Mel’s nieuwe boek!


Premičre thriller musical Schuld in theater de Flint in Amersfoort vond plaats op zondagmiddag 14 oktober 2018.
Door Ilona van der Lans

Tijdens de 1,5 uur durende voorstelling beleefde het publiek het verhaal intens mee. Het was een spannende maar bij tijd en wijlen ook een voorstelling met een lach. Zeer goed gespeeld door de 5-koppige cast: Wieneke Remmers, Ridder van Kooten, Anne de Blok, Jamie Kaminga en Sjors Arts. Het was het debuut van Sjors Arts en Jamie Kaminga. En zij speelden hun rol heel sterk. Als je niet beter wist dan had je gedacht dat zij al jaren in het vak zaten.





De zaal was goed gevuld met familie, vrienden en heel veel pubers die het boek Schuld van schrijfster Mel Wallis de Vries hadden gelezen waarnaar de triller musical zijn oorsprong vandaan komt.

Het bewuste trapmoment van de cast werd vol enthousiasme ontvangen door familie, vrienden, pers, journalisten en vele pubers.
Wat ontzettend leuk was om te zien dat schrijfster Mel voor ieder kind de tijd nam om een gesprekje aan te gaan en een ieder persoonlijk een handtekening gaf.


Het boek is van oorsprong een jeugdthriller, maar de musical is absoluut niet alleen voor de jeugd bedoelt en gespeeld. Ook voor de volwassen mens is het een pakkend verhaal en wordt je geboeid van het begin tot het eind. Nog te zien in verschillende theaters in Nederland tot en met maart 2019. http://www.schuldtrillermusical.nl



Bekijk hier de trailer:
 



Terug...