Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Bekende gasten vertellen het verhaal achter hun tatoeages in ‘Bold Ink’
In het nieuwe Concentrate Bold-programma ‘Bold Ink’ vertelt elke aflevering één bekende Nederlander de verhalen achter zijn of haar tatoeages. JayJay Boske verzorgt de presentatie, en ondervraagt op geheel eigen wijze zijn gasten over hun tatoeages. Vragen als: ‘Op welke tattoo ben je het meest trots?’, ‘Van welke heb je het meest spijt?’ en ‘Welke tattoo heeft met meest bijzondere verhaal?’ passeren de revue. Hij ontvangt onder anderen Mr. Polska, Johnny 500 en Young Ellens. De eerste aflevering is vanaf 12 oktober om 17.30 uur te zien op Concentrate Bold, en gaat daarna verder op DAY1, het lifestyle- en sportkanaal van JayJay, waar de bekende gast een tatoeage uit mag kiezen om te laten zetten.

In de eerste aflevering is Mr. Polska te gast. Hij vertelt onder andere over zijn lelijkste tatoeage, wie hem heeft geïnspireerd zijn eerste tattoo te laten zetten en waarom hij een uil op zijn arm heeft getatoeëerd. Heeft Mr. Polska spijt van zijn tattoos en zou hij ze, als dit zou kunnen, allemaal weg willen halen? Buiten Mr. Polska, Johnny 500 en Young Ellens ontvangt JayJay in het programma ook nog bekende YouTubers.

Tweeledig format 
Voor het format ‘Bold Ink’ gaat Concentrate Bold voor het eerst een samenwerking aan met DAY1. Na de uitzending op Concentrate Bold, gaat ‘Bold Ink’ verder op DAY1. JayJay over de samenwerking en 'Bold Ink': "Dit is de eerste keer dat grote YouTube-kanalen op deze manier samenwerken. Op deze manier krijgt de kijker de kans om andere formats te ontdekken. Tattoos vertellen verhalen over je verleden en eventueel toekomst. We hebben gelachen, serieuze gesprekken gehad en vaak verbaasd gestaan. Hoe serieus je je tatoeages neemt doet er niet toe, het vertelt altijd een mooi verhaal. Tof dat we op deze manier met de oude tatoeages naar het verleden konden kijken en de toekomst in te luiden door meteen een nieuwe te zetten.”

‘Bold Ink’ is vanaf 12 oktober elke vrijdag om 17.30 uur te zien op Concentrate Bold https://www.youtube.com/concentratebold
Terug...