Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Zes koppels strijden om één droombruiloft… die ze met elkaar moeten samenstellen!
In het nieuwe SBS6-programma In de ban van de Trouwring gaan zes trouwlustige koppels, onder toeziend oog van presentator Kees Tol, een heftige strijd met elkaar aan. Het winnende koppel krijgt een gratis droombruiloft, met alles erop en eraan. Voor het zover is moeten ze deze bruiloft wél eerst voorbereiden en samenstellen, met elkaar! Ze moeten het eens zien te worden over alle aspecten van een ultieme trouwdag. Van jurk, taart en ringen tot locatie, vervoer en natuurlijk de huwelijksreis. Welke keuzes maken ze als groep en in hoeverre zijn ze bereid om compromissen te sluiten? Het zijn belangrijke keuzes, want het stel dat uiteindelijk wint moet het op hun grote dag doen met alle keuzes die de groep heeft gemaakt… In de ban van de trouwringis vanaf zondag 21 oktober om 21.30 uur te zien bij SBS6.

Drie weken lang wonen de stellen met elkaar in één huis. Ze krijgen pittige opdrachten om zakgeld te verdienen voor de huwelijksreis, maar hun belangrijkste taak is om met zijn allen een droomhuwelijk samen te stellen. Omdat smaken nu eenmaal verschillen, heeft een gerenommeerde weddingplanner voor elk huwelijksonderdeel zes totaal verschillende opties geselecteerd. Het ‘enige’ dat de zes liefdesparen nu hoeven te doen, is kiezen. Wordt het een strandtent of een sprookjeskasteel? Een glimmende sportwagen of een klassieke koets? Een witte of juist een rode jurk? Welk stel doet water bij de wijn, en welk stel wil alles per se op hun manier?

Met iedere dag en met iedere beslissing wordt het plaatje van de droombruiloft completer en de concurrentie kleiner. Want in confronterende stemrondes kunnen de koppels elkaar wegstemmen, en op die manier zelf een stapje dichter bij het altaar komen. Uiteindelijk kan maar één stel die ultieme prijs winnen: een droombruiloft inclusief huwelijksreis voor nop!

In de Ban van de Trouwring is ontwikkeld door Talpa Content en wordt geproduceerd door Talpa Producties.

Het programma is vanaf zondag 21 oktober 21.30 uur te zien bij SBS6.
Terug...