Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

America's Got Talent avontuur voorbij voor Glennis Grace
Beeld: YouTube







In de nacht van woensdag op donderdag werd de uitslag van America's Got Talent bekend gemaakt. In een eerste shifting werd duidelijk dat Glennis Grace niet genoeg stemmen had gekregen om van de tien finalisten bij de laatste vijf te horen. Uiteindelijk bleven illusionist Shin Lim en de acrobatengroep Zurcaroh als laatste twee over. Shin Lim wint uiteindelijk het dertiende seizoen van America's Got Talent en gaat ervandoor met 1 miljoen dollar en een show in Las Vegas.

In de uiteindelijke finale vannacht waren de lijnen al gesloten en kon er niet meer gestemd worden. Wel zong Glennis nog een duet samen met Bebe Rexha.. De Albanees-Amerikaanse zangeres brak in 2016 internationaal door met In the name of love (in samenwerking met Martin Garrix). Samen verzorgden ze een spetterend optreden met het nummer Meant to be, dat Bebe begin dit jaar uitbracht:





Nadat bekend werd dat Glennis niet bij de laatste vijf zat, verliet ze het podium met een groot applaus en de woorden van presentatrice Tyra Banks:  You have amazed us with every note, @GlennisGrace. Thank you for never giving up on your talent. You’ve inspired your son and now the world. #AGTFinale.

Het behalen van de finale van AGT was voor Glennis Grace al een geweldige prestatie, vertelde ze eerder. En het avontuur in Amerika is nog niet afgelopen. Zo liet ze ook weten dat ze als zangeres in Amerika wil gaan toeren. Want ook zonder winst van het programma kent Amerika Glennis Grace. America's Got Talent is de meest succesvolle talentenjacht op de Amerikaanse televisie, met kijkcijfers van rond de 13 miljoen.




 
Terug...