Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Glennis Grace door naar finale America's Got Talent
Na haar optreden in de halve finale was het voor Glennis Grace erop of eronder. De mensen konden stemmen en vannacht (Nederlandse tijd) werd de uitslag bekend gemaakt. Tijdens de halve finale zong Glennis het nummer This Woman's Work van Kate Bush en kreeg na afloop een staande ovatie.

Drie andere acts waren al gered door het aantal stemmen en 1 andere act was door de jury gekozen. Hiermee was er nog 1 plek vrij en deze act moest het hebben van de stemmen die tijdens de bekendmaking nog binnenkwamen. Glennis Grace was uiteindelijk de gelukkige.

Bekijk hier de video van de uitslag en haar optreden tijdens de halve finale


Glennis Grace heeft een plaats in de finaleronde van talentenjacht America's Got Talent weten te bemachtigen.In de nacht van woensdag op donderdag werd bekend dat Grace, die in de halve finale het nummer This Woman's Work van de Britse zangeres Kate Bush ten gehore bracht, door is naar de laatste ronde van de talentenjacht. Ze kreeg hierna een staande ovatie.

Via Instagram liet de zangeres al weten heel blij te zijn dat haar zoon Thony ook naar Amerika komt om bij haar te zijn tijdens de finale. Deze vindt plaats op 18 september waar Glennis samen met negen andere acts mag strijden voor de winnaar van America's Got Talent. De uiteindelijke winnaar wint 1 miljoen dollar en een show in Las Vegas.
Terug...