Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Ik Weet Wie Je Bent goed teruggekeken op NPO Start
Het nieuwe tv-seizoen is ook op NPO Start goed begonnen. De nieuwe Nederlandse dramaserie Ik weet wie je bent (KRO-NCRV) is na een succesvolle lancering op televisie (gestart met bijna een miljoen kijkers) ook goed ontvangen op NPO Start.

In amper twee weken tijd zijn de eerste twee afleveringen in totaal zo’n 225.000 keer teruggekeken. Dit aantal blijft stevig doorgroeien omdat steeds meer kijkers aanhaken en ook het terugkijken via kabel en de NPO 3-website voor extra kijkers zorgt.

Ook het slotseizoen van The Bridge (KRO-NCRV) en het eerste seizoen van Klem (BNNVARA) doen het goed in deze zomer vol spannende series op NPO Start. De series werden deze zomer meer dan een miljoen keer teruggekeken.

Nieuw seizoen Klem vooruitkijken
Die spanning stijgt verder deze week. Op donderdag 13 september begint het langverwachte tweede seizoen van Klem (BNNVARA) op NPO 1, maar de eerste aflevering kan al vanaf donderdag aanstaande (6 september) exclusief op NPO Start Plus worden bekeken. Elke nieuwe aflevering van deze serie is vervolgens op NPO Start Plus te zien een week vóór uitzending op tv.

Alle afleveringen Wild op de Veluwe nu te zien
Voor wie de spanning meer in de natuur zoekt, biedt het on demand-platform van de NPO sinds deze week Wild op de Veluwe (AVROTROS). Met de stem van Andre van Duin. Alle afleveringen van deze prachtige natuurserie van eigen bodem zijn nu al op NPO Start Plus te zien. Vanaf november is de serie te volgen op NPO 1. Ook de Britse komiek Sacha Baron Cohen (vooral bekend van zijn alter-ego’s Ali G & Borat) is terug met een nieuw programma: Who is America? (VPRO). Vanaf 16 september te zien op NPO 3. Nu al elke donderdag een nieuwe aflevering op NPO Start Plus.
 
Terug...