Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Zonnig Tuckerville verwelkomt bijna 15.000 bezoekers
Op een stralende nazomerdag verwelkomde initiatiefneemster Ilse DeLange op Tuckerville 2018 bijna 15.000 bezoekers uit het hele land. Het sfeervolle festivalterrein van Het Rutbeek nabij Enschede vormde het decor voor optredens van onder andere DeLange zelf, Carrie Underwood, George Ezra, Isaac Gracie, Birth Of Joy en Hannah Williams & The Affirmations. 

Tuckerville, een festival voor country en americana in de breedste zin van het woord, werd dit jaar voor de tweede keer georganiseerd op Het Rutbeek. Het natuurlijke terrein bleek in 2017 al de ideale plek voor het door Ilse DeLange geďnitieerde festival. Uniek dit jaar was het optreden van countryster Carrie Underwood uit Nashville, die voor het eerst optrad in Nederland en zelfs even het podium deelde met DeLange tijdens Miracle. Nieuw deze editie was 'Het Aftank Station', de Nozem Eagle bar voor Echte Mannen waar DJ's zoals De Rooie Jager de muzikale scepter zwaaiden. 

'Onvergetelijk'
Initiatiefneemster Ilse DeLange kijkt terug op een geweldige dag. 'Het was onvergetelijk. Ik zit dit jaar twintig jaar in het vak, breng dit weekend mijn nieuwe album uit én heb de kans gehad om met Carrie Underwood een van de grootste Amerikaanse countryartiesten uit te nodigen op mijn eigen festival. Met Tuckerville wil ik ontzettend graag een brug slaan tussen Nashville en Twente. Dat is zeker gelukt dit weekend! En volgend jaar weer!"

Kidsville
Ook voor de jongere bezoeker was er genoeg te beleven tijdens Tuckerville 2018. In hun eigen gedeelte Kidsville werden zij vermaakt met kinder-theatervoorstellingen en waren er activiteiten als waterglijbanen bouwen, tractor-racen, mini-line dancing en zelfs een vossenjacht.

Tuckerville 2019
Tijdens Tuckerville verraste Ilse DeLange de bezoekers van het festival met de datum voor Tuckerville 2019: 7 september 2019. Tuckerville wordt volgend jaar weer in het eerste weekend van september gehouden. De early bird toegangskaarten gingen meteen ter plaatse in de voorverkoop en zijn nu via http://www.tuckerville.nl tijdelijk verkrijgbaar voor een extra voordelige prijs van 35 euro plus 4,50 euro servicekosten en Kindertickets voor 10 euro plus 2,50 euro servicekosten. Daarnaast zijn er ook Groepsbundels beschikbaar, bij de aankoop van vijf tickets is het zesde gratis. 
Terug...