Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Spectaculair, emotioneel en loodzwaar vierde seizoen ‘Dance Dance Dance’ van start
Na drie maanden lang keihard trainen zijn vijf nieuwe koppels klaargestoomd voor het vierde seizoen van ‘Dance Dance Dance’. Zaterdag 25 augustus om 20.00 uur bij RTL 4 barst de dansstrijd los. Bridget Maasland en Jelle de Jong, Holly Mae Brood en Soy Kroon, Britt Scholte en Urvin Monte, Marlayne Sahupala en Patrick Martens en Miljuschka Witzenhausen en London Loy laten zien waar ze al die maanden zo hard naartoe hebben gewerkt. Complexe choreografieën gecombineerd met prachtige decors zorgen ervoor dat de optredens wederom naar een hoger level getild worden.

Verder keert dit seizoen een oude bekende van de 'Dance Dance Dance'-familie terug naar het programma. Humberto Tan neemt samen met Chantal Janzen de presentatie op zich. Humberto: “Ik ben dit programma begonnen als deelnemer en mag het dit jaar als presentator doen. Ik weet als geen ander wat de deelnemers voor dit programma over moeten hebben. Het is echt loodzwaar, maar daarom ook zo mooi wanneer een dans goed lukt."

De koppels zijn samen met topchoreografen aan de slag gegaan om spectaculaire clips en dance-acts van ’s werelds beste artiesten zo goed mogelijk na te bootsen. En dat ging echt niet altijd zonder slag of stoot. Gelukkig blijft het maandenlang afzien zeker niet onbeloond. Elk koppel verdient met hun deelname een bedrag van 25.000 euro voor een door henzelf gekozen doel, en het winnende duo mag een cheque van maar liefst 100.000 euro overhandigen. De koppels dansen voor het Epilepsiefonds, de Nierstichting, Spieren voor Spieren, de Zonnebloem en de NSGK (Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind).
Terug...