Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Lodewijk Hoekstra nieuw gezicht De Grote Tuinverbouwing
Het populaire tv-programma Robs Grote Tuinverbouwing is vanaf zaterdag 1 september terug in een nieuw jasje: De Grote Tuinverbouwing. In het programma sluit het nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra, bekend van Eigen Huis & Tuin, zich aan bij het huidige team. Lodewijk spant zich al jaren met hart en ziel in om een groene en duurzame leefomgeving voor jong en oud te maken.

In de rubriek ‘Lodewijks Groene Geluk’ toert Lodewijk wekelijks in zijn speciale bus door het land om de mensen op een plezierige manier te leren over duurzaamheid. In verschillende woonwijken laat hij de bewoners zien hoe makkelijk en simpel het is om met groen aan de slag te gaan. Ook toont Lodewijk verschillende trucjes hoe je bijvoorbeeld eenvoudig het regenwater kan afkoppelen van het riool. Daarnaast bezoekt hij scholen om kinderen bewustwording van duurzaamheid mee te geven.

Tuinicoon Rob Verlinden reist in zijn nieuwe rubriek ‘Robs Wereld’ door zowel Nederland als het buitenland op zoek naar de meeste bijzondere planten. Tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven gaan elke week op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin en interieur. En kok Jeremy Vermolen verwent het team met allerlei bijzondere gerechten van de barbecue.

De Grote Tuinverbouwing wordt geproduceerd door Stokvis Content.

Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf zaterdag 1 september 17.00 – 18.15 uur.

http://www.sbs6.nl/degrotetuinverbouwing
Terug...