Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

NPO Radio 2 live vanaf Concert at Sea 2018
NPO Radio 2 zendt vrijdag 29 juni en zaterdag 30 juni live uit vanaf Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland. De NPO Radio 2-dj’s Wouter van der Goes, Frank van ’t Hof, Daniel Dekker en Paul Rabbering doen verslag van het festival, met uiteraard veel aandacht voor de hoogtepunten op het hoofdpodium. Ook dit jaar organiseert NPO Radio 2 intieme livesessies met verschillende artiesten.

De line-up van de dertiende editie van Concert at SEA bestaat uit onder anderen Sting & Shaggy, Alanis Morissette, BLØF, Guus Meeuwis, DI-RECT, Michelle David & The Gospel Sessions, Van Dik Hout en Miss Montreal

NPO Radio 2-dj Bart Arens belde vanochtend in zijn programma Aan De Slag! met BLØF-frontman Paskal Jakobsen, die medeverantwoordelijk is voor de organisatie van het festival. Naar welke artiesten kijkt Jakobsen zelf uit? “Naar Alanis Morissette. En Sting & Shaggy”, vertelt hij.

Traditiegetrouw wordt Concert at SEA afgesloten met een optreden van BLØF. Dat concert is live te horen op NPO Radio 2. Jakobsen benadrukt: “Helemaal, hè. Te gek!”

Uitzendtijden NPO Radio 2 live vanaf Concert at SEA:

Vrijdag 29 juni16.00 tot 22.00 uur
Zaterdag 30 juni?16.00 tot 00.15 uur (vanaf 22.15 uur live het slotconcert van BLØF)
Concert at SEA is te volgen op NPO Radio 2, http://nporadio2.nl en de social media van NPO Radio 2.
Terug...