Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Zonnige première ASHTONIA van Ashton Brothers in kasteeltuin van Slot Zeist
Vanavond is de tweede editie van Ashtonia in de kasteeltuin van Slot Zeist in première gegaan. In Ashtonia zorgt theatergezelschap Ashton Brothers deze zomer voor een volledig nieuw avondvullend programma met een hapje en een drankje gevolgd door absurd theater, waarin acrobatiek, slapstick en magie wordt omlijst met een flinke dosis cabaret.

Het is de tweede keer dat Ashtonia plaatsvindt. De opzet van Ashtonia 2018 is hetzelfde als afgelopen jaar, maar met een compleet nieuwe show, in een grotere circustent, internationale acts, meer voorstellingen en eten en drinken. En dat alles dit jaar met een Midden-Amerikaans tintje.

Ashton Brothers
Ashton Brothers (Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde Oudejans) leerden elkaar kennen op de Kleinkunstacademie in Amsterdam. Ze maakten aan de hand van de acts die ze daar met elkaar gedaan hadden, hun eerste show als de Ashton Brothers die 2001 in première ging. Hiermee wonnen ze de British American Tobaccoprijs. Daarna volgden nog zes shows. Alle shows verwijzen sterk naar het variététheater. De groep wordt geadviseerd door Peter de Jong (Maxi van Mini & Maxi), een grootheid op dit terrein. De shows van de Ashton Brothers zijn een compilatie van lange en korte sketches, waarin ze acrobatiek, muziek, clownerie, slapstick en cabaret combineren. Alle shows kregen lovende recensies.

Meer informatie op http://ashtonia.nl
Terug...