Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

NPO 3FM zet maatschappelijk betrokken jongeren in de spotlights
De publieke jongerenzender NPO 3FM doet woensdagavond 6 juni op radio, 3FM.nl en social media verslag vanaf de Young Impact Celebration in Ahoy Rotterdam. In een speciale locatie uitzending van 18.00 tot 21.00 uur stellen 3FM-dj’s Wijnand Speelman en Frank van der Lende jongeren de vraag: wat doe jij om bij te dragen aan een betere wereld? De 3FM-dj's ontvangen artiesten en gasten als Ronnie Flex, Teske, Naaz, Rico Verhoeven en Katja Schuurman. 

In Rotterdam komen ruim 10.000 jongeren samen die hun ticket voor de Young Impact Celebration hebben verdiend doordat ze zelf bijdragen aan een betere wereld. Zoals Darine (21 jaar), die ruim 60 jongeren in zijn buurt bijles geeft omdat hun ouders het niet kunnen betalen. Of Salim (16 jaar), die al sinds zijn elfde evenementen in zijn buurt organiseert om mensen bij elkaar te brengen. De 3FM-dj's geven Darine, Salim en vele andere jongeren een podium in de uitzending vanuit Ahoy. 

Wijnand en Frank spreken ook artiesten en bekende Nederlanders die optreden of de jongeren toespreken tijdens het event. Onder andere Rico Verhoeven, Katja Schuurman, Teske, Ronnie Flex en vice-premier Hugo de Jonge beklimmen het podium. 

Over Young Impact Celebration
Young Impact is een beweging van jongeren die op eigen wijze de wereld positief veranderen, bijvoorbeeld door vrijwilligerswerk te doen of de wereld te verduurzamen. Hiermee verdienen ze hun ticket tot de tweede editie van de Young Impact Celebration op woensdag 6 juni in Ahoy Rotterdam. De beweging is een jaar geleden ontstaan in navolging van WEday Amerika, Canada en Engeland. Het initiatief is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste jongerenbewegingen ter wereld en heeft meer dan 2 miljoen jongeren geactiveerd tot sociale en actieve wereldburgers.

Uitzending
Woensdag 6 juni van 18.00 – 21.00 uur, te volgen via NPO 3FM en 3fm.nl. 

Meer informatie: http://3fm.nl/youngimpact
Terug...