Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Nick & Simon presenteren en zingen in Sing It!
Sing It! is een nieuw, emotioneel en muzikaal feelgood-programma waarin iedereen zijn gevoel, vraag, spijt of dankbaarheid op een wel heel bijzondere manier kan overbrengen aan geliefden, vrienden of collega’s. Namelijk met een speciaal geschreven lied! Kunnen de boodschappers zelf zingen? Dan mag dat uiteraard, maar ze mogen dit ook overlaten aan presentatoren Nick & Simon of aan een andere favoriete artiest. Sing It! is vanaf zondag 22 april te zien bij SBS6.

Iedere aflevering bestaat uit een mix van kleine en grote verhalen. Voor elke muzikale boodschap geldt dat alles op alles wordt gezet om tot een zo mooi mogelijke uitvoering van het lied te komen. Op een bekende melodie wordt er door Nick & Simon, of een andere bekende artiest, samen met de boodschapper een persoonlijke tekst geschreven. Op locatie wordt de persoon voor wie dit lied bedoeld is op een bijzondere manier met dit unieke optreden overvallen. In deze tijden waarin iedereen vooral digitaal met elkaar communiceert brengen we in Sing It! boodschappen over op de ‘ouderwetse’ manier: van mens tot mens.

In de eerste aflevering gaan Nick en Simon onder andere langs bij Serena, die haar stiefvader een bijzondere vraag stelt in een lied. Verder hebben de zangers de populaire rapper Ronnie Flex weten te strikken. Samen geven zij een speciaal verrassingsoptreden namens de docenten van een middelbare school in Rijswijk.

Sing It! wordt geproduceerd door Talpa.

Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf zondag 22 april 21.30 – 22.30 uur.
Terug...