Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Jeroen van der Boom deelt muzikale passie met Maan, Ali B, Trijntje en OG3NE in nieuw seizoen van De Beste Liedjes Van
Jeroen van der Boom neemt weer plaats achter zijn piano in het nieuwe seizoen van De Beste Liedjes Van… In dit muzikale programma, dat vanaf zaterdag 21 april te zien is bij SBS6, ontvangt Jeroen wekelijks een bijzondere gast, waarmee hij zijn gezamenlijke passie voor muziek deelt.

Lisa, Amy en Shelley van OG3NE, Trijntje, Ali B en Maan zijn de hoofdgasten van dit nieuwe seizoen. Met hen maakt Jeroen een muzikale reis door hun leven. Waar komt hun passie voor muziek vandaan? Wie inspireert hen? Wat is hun drijfveer? Ze spelen samen favoriete hits uit het heden en het verleden. Elke week komt een special guest op verzoek van de hoofdgast een duet zingen, maar ook diverse andere gasten maken hun opwachting, zoals Kenny B, Sevn Alias, Romy Monteiro, Jennie Lena, Brace, Yes-R, Shirma Rouse en Jim van der Zee.

Eurovisie Songfestival
Op zaterdag 5 mei, een week voorafgaand aan het Eurovisie Songfestival, staat De Beste Liedjes Van… helemaal in het teken van dit evenement. Vele muzikale hoogtepunten van ruim 60 jaar Eurovisie Songfestival komen voorbij, samen gezongen met hoofdgast Gerard Joling en Marga Bult en Lisa, Amy en Shelley van OG3NE.

De Beste Liedjes Van… wordt geproduceerd door FTV Productions.

Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf zaterdag 21 april 23.00 – 24.00 uur.

 
Terug...