Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

The Color Purple en The Bridges of Madison County wegens succes op tournee
Niet alleen The Color Purple maar ook The Bridges of Madison County gaan wegens succes op tournee. The Color Purple zou in eerste instantie vijf weken te zien zijn in het pop-uptheater in de NDSM-loods in Amsterdam. The Bridges of Madison County zou wegens succes nog drie weken te zien zijn in het DeLaMar Theater in Amsterdam in juni dit jaar. wegens de succesvolle kaartverkoop voor beide producties is besloten om te verlengen.

?The Color Purple  gaat in het najaar van 2018, in samenwerking met de Theateralliantie, op tournee langs de Nederlandse theaters.
?The Bridges of Madison County gaat ook op tournee langs de Nederlandse theaters en wel vanaf april 2019.

The Color Purple
The Color Purple vertelt het tijdloze levensverhaal van drie zwarte vrouwen in het zuiden van Amerika aan het begin van de 20e eeuw, een tijd waarin slavernij is afgeschaft maar de gevolgen nog sterk voelbaar zijn. Hoofdpersoon Celie leidt een leven dat gedomineerd lijkt door armoede, misbruik en geweld. Maar Celie maakt zich vrij door haar eigenwaarde te vinden en op te komen voor haar persoonlijk geluk. Het verhaal is naar het boek van Alice Walker, dat werd verfilmd door Steven Spielberg en daarna als musical op Broadway stond. De regie en vertaling zijn in handen van Koen van Dijk. De hoofdrollen worden gespeeld door Naomi van der Linden en Edwin Jonker.

The Color Purple is nog tot en met 15 mei 2018 te zien in de NDSM-loods in Amsterdam-Noord en gaat op tournee vanaf 12 oktober 2018. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op http://www.colorpurplemusical.nl.

The Bridges of Madison County
The Bridges of Madison County vertelt over de onverwachte romance tussen de Italiaanse huismoeder Francesca (Lone van Roosendaal) en de ongebonden fotograaf Robert (René van Kooten). Het zet hun beider wereld volledig op z’n kop. Het script is van Pulitzer Prize winnaar Marcia Norman (The Secret Garden, The Color Purple). Componist Jason Robert Brown wordt gezien als belangrijkste musicalvernieuwer van de afgelopen tien jaar. De regie en vertaling zijn in handen van Koen van Dijk. Overige rollen zijn weggelegd voor onder anderen Annick Boer (winnares Musical Award voor beste vrouwelijke bijrol voor haar rol in The Bridges of Madison County) en Ad Knippels.

The Bridges of Madison County is van 20 juni t/m 8 juli te zien in het DeLaMar Theater en gaat op tournee vanaf 23 april 2019. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op http://www.bridgesmusical.nl
Terug...