Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Videoland brengt twee programma's met verleiders bekend van 'Temptation Island'
Kaj Gorgels duikt in de wondere wereld van de verleiding en gaat twee programma's presenteren die alleen bij Videoland te zien zijn. Vanaf donderdag 12 april is wekelijks een aflevering van de zevendelige reeks ‘De Beste Verleiders’ beschikbaar op het on-demand-platform. Vanaf 17 mei is wekelijks een nieuwe aflevering van ‘I Love You Tattoo’ te zien. Dit programma waarin verleiders Pommeline en Fabrizio te zien zijn, telt zeven afleveringen.  

‘De Beste Verleiders’
In het nieuwe programma ‘De Beste Verleiders’ gaat Kaj iedere week op pad met één van de verleiders uit het huidige en vorige seizoen van ‘Temptation Island’. Iedere aflevering wordt een vrijgezel gekoppeld aan één van de verleiders. De deelnemers weten zich absoluut geen raad wat betreft de liefde, hebben geen idee hoe ze zich moeten gedragen in het bijzijn van een meisje en zijn daardoor al veel te lang single. Overdag gaan ze met de verleiders een spannende opdracht doen en in de avond worden ze klaargestoomd voor een date. Lukt het onze beste verleiders de muurbloempjes om te toveren tot zelfverzekerde Don Juans?

De verleiders, die tijdens de date meekijken en middels een oortje tips geven en ingrijpen indien nodig, verdienen punten als hun protegé een telefoonnummer scoort of bijvoorbeeld een vervolgdate eruit sleept. Aan het einde van de reeks wordt duidelijk wie zich De Beste Verleider mag noemen. De verleiders die meedoen zijn Fabrizio, Tireily, Matthew en Gino uit het huidige seizoen en Levi, Alex en Ken uit het vorige seizoen.

‘I Love You Tattoo’
Vanaf 17 mei gaat het nieuwe programma ‘I Love You Tattoo’ van start bij Videoland. Hierin gaat Kaj op zoek naar stelletjes die samen hun liefde willen vereeuwigen met een tattoo. Op basis van hun liefdesverhaal creëren de kersverse lovers Fabrizio en Pommeline beiden een tattoo-ontwerp. Daarna ondergaat het stelletje een ultieme relatietest. De door hen gekozen tattoo wordt enkel en alleen gezet als zij minimaal twee van de drie vragen over hun partner goed beantwoorden en daarmee slagen voor de test. Slaagt de één wel en de ander niet dan is de nodige hilariteit een feit.  

‘De Beste Verleiders’ en ‘I Love You Tattoo’ worden geproduceerd door Littlebros.

‘De Beste Verleiders’, vanaf donderdag 12 april, wekelijks bij Videoland
‘I Love You Tattoo’, vanaf donderdag 17 mei, wekelijks bij Videoland
Terug...